Ο αριθμός των αυτοκτονιών εφήβων στις ΗΠΑ κατέγραψε μεγάλη άνοδο λίγο μετά την έναρξη προβολής της σειράς του Netflix «13 γιατί» (13 Reasons Why), σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύθηκε χθες Τετάρτη σε ένα επιστημονικό ιατρικό περιοδικό.

Έπεσε το Facebook και πολλοί χρήστες δεν μπορούσαν να μπουν στους λογαριασμούς τους. Για ακόμη μία φορά οι χρήστες του Facebook που επιχείρησαν να συνδεθούν στον λογαριασμό τους αντιμετώπισαν προβλήματα σύνδεσης. Συγκεκριμένα, αδυναμία σύνδεσης παρατηρήθηκε εδώ και λίγα λεπτά σε πολλούς χρήστες του Facebook.

Το Facebook είναι το κορυφαίο κοινωνικό δίκτυο στον κόσμο. Πέρα από τα Socia Media η εταιρία προσπαθεί να επεκταθεί και σε άλλους τομείς. Ωστόσο κάτι που δεν περιμέναμε ήταν να λανσάρει το δικό του νόμισμα. Ναι καλά διαβάσατε αυτό είναι το πλάνο των ανθρώπων του Facebook.

Ύποπτη δραστηριότητα εμφανίζει η δημοφιλής Android εφαρμογή VidMate, σύμφωνα με τα εργαστήρια της Upstream, της κορυφαίας ελληνικής εταιρείας τεχνολογίας mobile internet.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα techcrunch, υπεύθυνη για την διαρροή των δεδομένων των χρηστών του Instagram, φαίνεται πως είναι μια εταιρεία μαρκετινγκ με έδρα την Ινδία.

Η Avaaz ενημέρωσε το Facebook ενόψει Ευρωεκλογών για περισσότερες από 500 σελίδες και ομάδες που διασπείρουν fake news ή υποκινούν στο μίσος.

«Πολύ σοβαρό, βοηθήστε με να επιλέξω Ζ/Θ» έγραφε η έφηβη στο Instagram. Σύμφωνα με στενή της φίλη , τα αρχικά Ζ/Θ σήμαιναν “Ζωή/ Θάνατο”

Το Instagram είναι η ανερχόμενη δύναμη στο χώρο των κοινωνικών δικτύων. Δεν είναι λίγοι αυτοί που αφήνουν το Facebook για το «Insta».

Πέρυσι η Microsoft έφερε την τεχνητή νοημοσύνη στο PowerPoint με το νέο εργαλείο Ideas που προτείνει στον χρήστη έξυπνες βελτιώσεις για τις παρουσιάσεις του.

Την Τετάρτη, 8 Μαΐου και ώρες 09:30' & 11:00' θα πραγματοποιηθούν στο δημοτικό κινηματοθέατρο από την τοπική διοίκηση Καρδίτσας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (ΙΡΑ) δύο ενημερωτικές διαλέξεις για την ασφάλεια στο διαδίκτυο.

Μια από τις βασικές επιδιώξεις του Facebook το τελευταίο διάστημα είναι η καταπολέμηση της παραπληροφόρησης, των λεγόμενων δηλαδή fake news.

Είναι πολλά αυτά που μπορούν να αποστραγγίσουν την μπαταρία του iPhone σας: η φωτεινότητα της οθόνης, η αναζήτηση σήματος 4G, το συνεχές σερφάρισμα στο διαδίκτυο.

Η Google ανακοίνωσε πως σχεδιάζει να αναπτύξει μια νέα λειτουργία που θα επιτρέπει στους χρήστες να διαγράψουν αυτόματα τα δεδομένα τοποθεσίας, περιήγησης και ιστορικού αναζήτησης από τους λογαριασμούς τους.

Οι διαφημίσεις θα είναι ορατές για μερικές ώρες κατά τη διάρκεια του 24ώρου, και μόνο τη νύχτα ή πολύ νωρίς το πρωί, με τη ρωσική εταιρεία να σχεδιάζει να τις λανσάρει το 2021.