Η γνωστή πλατφόρμα βίντεο είναι η πρώτη επιλογή για εκατομμύρια άτομα σε όλο τον κόσμο που θέλουν να ακούσουν μουσική ή να δουν μια διαδικτυακή εκπομπή.

Μετανιωμένος για την δημιουργία του κουμπιού retweet δηλώνει ο εφευρέτης του συγκρίνοντας μάλιστα αυτό το χαρακτηριστικό με το να «δίνουμε σε ένα 4χρονο παιδί ένα γεμάτο όπλο».

Τα τελευταία χρόνια αρκετές εταιρίες έχουν αρχίσει να αποκτούν οικολογική συνείδηση. Μέσα σε αυτές βρίσκεται και η Google.

Οι γονείς πρέπει πάντα να ελέγχουν τις εφαρμογές που έχουν τα παιδιά τους στο κινητό τους για να τα προστατεύουν από κακόβουλους χρήστες.

Σάλο έχει προκαλέσει η αποκάλυψη του Bloomberg, η οποία μάλιστα επιβεβαιώθηκε από τον ίδιο τον κολοσσό των social media, σχετικά με τα ηχητικά μηνύματα που αποστέλλονται μέσω του Messenger και τα οποία καταγράφονται από διάφορες υπηρεσίες.

Πάει καιρός από την εποχή που «έσκασε» στις ειδοποιήσεις μας ένα friend request και περιμέναμε να δούμε ποιος/α μπήκε στον κόπο να δει το προφίλ μας και να μας προσθέσει στη λίστα επαφών του.

Η αύξηση της μέσης τιμής πώλησης προήλθε τόσο από το premium τμήμα της αγοράς, όσο και από τις μεσαίας τιμής προϊοντικές κατηγορίες.

Το web έχει αλλάξει εντελώς τις ζωές μας, αλλά και το νόημα ορισμένων λέξεων, που άλλα σήμαιναν στα 90's και πλέον έχουν διαφορετικό νόημα.

Πολλά κρούσματα απατηλών τηλεφωνικών κλήσεων σε πολίτες, με σκοπό την εξαπάτησή τους καταγγέλλονται στη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Αρκετοί χρήστες αντιμετωπίζουν προβλήματα με τις εφαρμογές των Facebook και Instagram καθώς υπάρχει προγραμματισμένες εργασίες συντήρησης.

Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ αποφάσισε να δώσει το στίγμα του στις δύο δημοφιλείς πλατφόρμες.

Το Facebook μπορεί να αποτελέσει μέσο εντοπισμού των ψυχικών διαταραχών χρηστών, ανάλογα με τη γλώσσα που χρησιμοποιούν στις αναρτήσεις τους.

Ανακοινώθηκαν τα νέα τιμολογιακά πακέτα της δημοφιλούς πλατφόρμας για τους Έλληνες συνδρομητές.

Οι ερευνητές μελέτησαν περισσότερους από 3.400 φοιτητές στις ΗΠΑ, διαπιστώνοντας ότι ένας στους πέντε εμφάνισε προβληματική χρήση του κινητού του, ενώ ήταν πιθανότερο να επηρεαστούν από αυτήν οι φοιτήτριες.

Τις μάρκες στα κινητά τηλέφωνα, οι οποίες έχουν τον χαμηλότερο «δείκτη αποτυχία» παρουσιάζει μια μεγάλη έρευνα της εταιρείας Harris Interactive.