Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Καρδίτσας κάνει γνωστό σε όλους τους πολύτεκνους του νόμου Καρδίτσας ότι το Σάββατο 22 Ιουνίου εχει εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Διοργανώθηκε το περασμένο Σάββατο 15 Ιουνίου στο Αμφιθέατρο του Μουσείου Ακρόπολης Αθηνών

Αναλυτικά το πρόγραμμα περιοδειών του υπ. βουλευτή Καρδίτσας κ. Σωτήρη Κουλοκτσή την Πέμπτη 20/6 έχει ως εξής:

Την ανάκληση της παρτίδας 18J323 του φαρμακευτικού προϊόντος ESELAN 40MG/CAP, προχώρησε ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ)

Με την κωμική περιπέτεια «Οι άνδρες με τα μαύρα: Παγκόσμια απειλή» και μια ταινία κινουμένων σχεδίων συνεχίζονται οι προβολές στο Θερινό Κινηματογράφο Καρδίτσας.

Ο κ. Σωτήρης Παπαγεωργίου υποψήφιος βουλευτής με το ΚΙΝ.ΑΛ θα βρεθεί την Τετάρτη 19 – 6 – 2019 στις εξής κοινότητες

Για πρώτη φορά το προσωπικό του Παραρτήματος Ρομά Σοφάδων πραγματοποίησε την Παρασκευή 7 Ιουνίου, δράση Επαγγελματικού Προσανατολισμού σε μαθητές Ρομά του Γυμνασίου Σοφάδων και του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Σοφάδων (ΣΔΕ) .

Υπάρχει ένα τυρί το οποίο όσοι το έχουν εντάξει στη διατροφή τους έχουν πράξει πάρα πολύ καλά. Έρευνες δείχνουν ότι τελικά είναι πολύ ευεργετικό για τον οργανισμό. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με γαλλικές και βρετανικές έρευνες αυτό το τυρί έχει «κρυμμένα μυστικά» για την υγεία και τη μακροζωία παρά το γεγονός ότι είναι πλούσιο σε λιπαρά και αλάτι.

Μία γυναίκα συνελήφθη από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ενώ σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, πορνογραφία ανηλίκων και παράβαση των νομοθεσιών περί όπλων και ναρκωτικών.

Ανοίγει το βράδυ της Δευτέρας 24/6 στην κεντρική πλατεία Καρδίτσας η αυλαία των εκδηλώσεων «ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΕΙΑ 2019 52η ΔΙΕΘΝΗΣ ΓΙΟΡΤΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ».

«Να κρατήσουμε ζωντανό τον αγροδιατροφικό τομέα, ο οποίος συνεχίζει να είναι η ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας. Είναι ο τομέας που τροφοδοτεί και στηρίζει την μεταποίηση και το εμπόριο».

Ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα έχει αναλάβει την ευθύνη οργάνωσης και λειτουργίας των παιδικών εξοχών – κατασκηνώσεων της Νεραΐδας Πεζούλας, οι οποίες θα λειτουργήσουν κατά την καλοκαιρινή περίοδο 2019.