Ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος, σίγουρα με τη βοήθεια των Ζέκα και Πιέρου Σωτηρίου, έχουν μάθει στους υπόλοιπους συμπαίκτες τους τη Λένα Ζευγαρά και προπονούνται υπό τους ήχους ελληνικών τραγουδιών!

Πραγματοποιήθηκε η σημερινή (17/10/2019) κλήρωση του Τζόκερ (2062), η οποία μοιράζει 1.300.000 ευρώ στους τυχερούς της πρώτης κατηγορίας.

Το βράδυ της Τετάρτης πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα «Καλλιστεία 2019», στο πλήρως ανακαινισμένο Θέατρο Alhambra, της Βάσιας Παναγοπούλου και του Δημήτρη Αγγελόπουλου, με παρουσιάστρια της βραδιάς την εντυπωσιακή Μαρία Κορινθίου!

Η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Καρδίτσας ανακοίνωσε τους διαιτητές των αναμετρήσεων σε Α', Α1 και Β' Ερασιτεχνική που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 19-20 Οκτωβρίου 2019.

Ρυθμό και ένταση προσπάθησαν να διατηρήσουν ΑΣΚ και Αναγέννηση BC, σε φιλικό που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (17/10) στο (παλαιό) κλειστό της Καρδίτσας.

Η ‘’Αγωνιστική Ενότητα Συνταξιούχων Δημοσίου ν. Καρδίτσας’’ καταγγέλλει τους μέχρι χθες εκπροσώπους της πλειοψηφίας του Διοικητικού Συμβουλίου,

Την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019, στο Αμφιθέατρο της Βιβλιοθήκης,πραγματοποιήθηκε από τον Πρύτανη Καθηγητή Ζήση Μαμούρηη τελετή υποδοχής των πρωτοετών φοιτητών και φοιτητριώντων Τμημάτων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στη Λαμία, παρουσία των αρχών του πόλης.

Άνδρας από το Πήλιο βίαζε τη σύζυγό του και κακοποιούσε την κόρη τους, χτυπώντας την με βέργες, πιρούνι και άλλα αντικείμενα.

Δυναμική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας ενάντια στο πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης, οργάνωσαν το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων, το Συνδικάτο Οικοδόμων και το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ την Τετάρτη 16 Οκτώβρη..

Ανακοίνωση εξέδωσε η Δ/νση Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Καρδίτσας για την έκδοση δελτίων μετακίνησης ΑΜΕΑ για το έτος 2019.

Στην βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας σε δεκαπέντε αγροτικές οδούς της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Τα κινητά νέας τεχνολογίας, δεν λειτουργούν ως απλός τρόπος επικοινωνίας αλλά χάρη στο εξελιγμένο λογισμικό τους είναι ένα ισχυρό εργαλείο.

Συναγερμός σήμανε πριν από λίγη ώρα όταν διαπιστώθηκε ότι το πιο δημοφιλές μέσω κοινωνικής δικτύωσης «έπεσε».

Υποσιτισμένο ή υπέρβαρο είναι το ένα στα τρία παιδιά κάτω των πέντε ετών, καθώς δεν τρέφεται όπως έχει ανάγκη για να μεγαλώσει σωστά, προειδοποιεί το Ταμείο των Ηνωμένων Εθνών για την Παιδική Ηλικία (UNICEF) σε έκθεσή του που δίνεται στη δημοσιότητα σήμερα.

Σκοπός αυτής της διαλειτουργικότητας είναι η ταυτοποίηση των πολιτών κατά την άσκηση των αρμοδιοτήτων των ΟΤΑ Α' βαθμού «Μόνον άπαξ», σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, με απόλυτο σεβασμό στα προσωπικά δεδομένα και χωρίς ταλαιπωρία για τον συναλλασσόμενο πολίτη.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρέθεσε πρόσφατα ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (Π.Ο.Υ.), κάθε χρόνο καταγράφονται περίπου 800.000 θάνατοι από αυτοκτονία, αριθμός πολύ μεγαλύτερος από τους θανάτους σε μία εμπόλεμη ζώνη.