Πεζοπορία και κοπή πίτας από τον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο Καρδίτσας (ΕΟΣΚ), είναι επόμενη δράση του συλλόγου την Κυριακή 26 Γενάρη, στην περιοχή της λίμνης Σμοκόβου, όπου θα κόψουμε και την πρωτοχρονιάτικη πίτα μας.

Καλούμε τους εργαζόμενους, τις γυναίκες, τη νεολαία, το λαό της Καρδίτσας να καταδικάσουν τη Συμφωνία Ελλάδας – ΗΠΑ με μαζικό συλλαλητήριο τη μέρα της ψήφισής της στην Ολομέλεια της Βουλής

Αποζημίωση που ξεπερνά τις 630.000 ευρώ θα κληθεί να πληρώσει το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ως «αποζημίωση και χρηματική ικανοποίηση λόγω ψυχικής οδύνης» στη οικογένεια του 20χρονου Κύπριου σπουδαστή, Ιάκωβου Μεταξά ο οποίος έχασε τη ζωή του το 2007 ενώ εξεταζόταν σε εργαστήριο Ηλεκτροτεχνίας, στο ΤΕΙ Θεσσαλίας όπου φοιτούσε.

Μπροστά σε μια απίστευτη εικόνα βρέθηκε ένας μαθητής δημοτικού σχολείου στα Άνω Λιόσια, ο οποίος αντίκρισε μία κατσαρίδα μέσα σε συσκευασία ψωμιού.

το ραντεβού ανανεώθηκε για αύριο Τρίτη πιθανόν με τη συμμετοχή του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου

Με ευκαιρία του κλεισίματος της οικονομικής εξόρμησης, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 17 Γενάρη, η κοπή πίτας της ΤΕ Καρδίτσας στα γραφεία του κόμματος. Η συμμετοχή των συντρόφων, φίλων και οπαδών του Κόμματος ήταν μεγάλη.

Μια ιστορική αναδρομή στις γιορτές και τις χαρές των καραγκούνηδων πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού καταστήματος Προαστίου σηματοδοτώντας το τέλος της εορταστικής περιόδου.

Η διακοπή του πρωταθλήματος δε φάνηκε να επηρέασε καθόλου τα κορίτσια της Αναγέννησης στο βόλεϊ που πέρασαν νικηφόρα χθες και από την έδρα του Φιλαθλητικού ΤΡΙΚΆΛΩΝ

Στις 5.30 το απόγευμα της Δευτέρας έχει προγραμματιστεί νέα σύσκεψη στην Αθήνα με θέμα την εγκατάσταση μεταναστών στη ν. Καρδίτσας.

Οσοι θέλουν να λάβουν βεβαίωση για το Μητρώο Αγροτών και Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων (ΜΑΑΕ) θα πρέπει να υποβάλλουν εμπρόθεσμη Ενιαία Αίτηση Ενίσχυσης.

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας έκανε η Δημοτική Αρχή Καρδίτσας για τους αιρετούς και τους εργαζόμενους του Δήμου.

Η νίκη στη Θεσσαλονίκη κόντρα στο Ανατόλια, έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο τον πρώτο γύρο για τον Α.Σ.Καρδίτσας KSD.