ΕΘΝΙΚΕΣ EΚΛΟΓΕΣ
Typography

Μέχρι αύριο η ανακοίνωση των ψηφοδελτίων της ΝΔ δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Σοφία Ζαχαράκη.

 «Δεν υπάρχει καθυστέρηση, όπως βλέπετε όλα τα κόμματα εντός της εβδομάδας έκαναν τις σχετικές ανακοινώσεις και εμείς μέχρι αύριο θα προχωρήσουμε στη σχετική ανακοίνωση και έχουμε βέβαια το περιθώριο για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδας» είπε χαρακτηριστικά.

Είπε ότι η ΝΔ έχει δεσμευτεί για την μείωση της φορολογίας στις επιχειρήσεις, τη μείωση των ασφαλιστικών εισφορών, αλλά απαιτεί από τον επιχειρηματία να χτίσει την σχέση του με τον εργαζόμενο.

Αναφερόμενη στους εργαζόμενους της ΕΡΤ, τόνισε ότι έχει ένα πάρα πολύ καλό μόνιμο προσωπικό, δυναμικό το οποίο αυτή τη στιγμή με τις εξωτερικές παραγωγές και με τον πολύ μεγάλο αριθμό ανθρώπων οι οποίοι έχουν προστεθεί με συμβάσεις δεν αξιοποιείται.

Ερωτηθείσα αν θα παραμείνει όλο το προσωπικό στην ΕΡΤ, απάντησε ότι το μόνιμο προσωπικό δεν έχει λόγο να ανησυχεί, αυτό το οποίο θα γίνει είναι προφανώς να ανασχηματιστεί, να αναδιοργανωθεί η ΕΡΤ με ένα στόχο έτσι ώστε να είναι ένα ελκυστικό προϊόν για αυτούς που το παρακολουθούν και το παρακολουθούν όλοι οι Έλληνες και πληρώνουν για αυτή.»

Επανέλαβε τη δέσμευση του Κυριάκου Μητσοτάκη να μην μειωθεί το αφορολόγητο. «Η ΝΔ κατέστησε σαφές ότι θα εφαρμόσει ένα πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων και φορολογικών ελαφρύνσεων αλλά και θα πάει αμέσως μετά στους εταίρους και θα πει ότι 'εγώ θέλω να πετύχω αυτό το στόχο, δεν θα μειώσω το αφορολόγητο συγχρόνως όμως θα διεκδικήσω από το 2021 και μετά τη μείωση του πρωτογενούς πλεονάσματος'.»

e-max.it: your social media marketing partner

mbgif2

 giovannis final orizontio 1

  

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->