ΕΘΝΙΚΕΣ EΚΛΟΓΕΣ
Typography

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν πρόκειται να υποσχεθεί λαγούς με πετραχήλια. Στην προεκλογική περίοδο θα δεσμευτούμε μόνο για όσα μπορούμε με βεβαιότητα να υλοποιήσουμε, αύριο, ως κυβέρνηση». Αυτό υποστήριξε ο υποψήφιος Βουλευτής Καρδίτσας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστας Τσιάρας στο πλαίσιο επισκέψεων που πραγματοποίησε στις Κοινότητες Λεύκης, Ορφανών, Αμπελώνα, Φύλλου και Κυψέλης, τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019.

tsiaras 12 6 2
«Τα τελευταία χρόνια, οι αντοχές των Ελλήνων πολιτών έφτασαν στα όρια τους. Όλοι δοκιμαστήκαμε σκληρά από τις επιλογές μιας κυβέρνησης που υποσχέθηκε να σκίσει τα μνημόνια και τελικά επέβαλε 29 νέους φόρους και 17 περικοπές σε μισθούς και συντάξεις» είπε ο Καρδιτσιώτης πολιτικός. Κατηγόρησε, μάλιστα, την απερχόμενη κυβέρνηση γιατί«δεν πιστεύει στην ανάπτυξη, αλλά παραμένει προσκολλημένη σε ένα παλιό μοντέλο που ουσιαστικά αναδιανέμει τη φτώχεια και την μιζέρια». Παράλληλα, ο πρώην Υπουργόςυποστήριξε πως η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας είναι στον πυρήνα της οικονομικής πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, προκειμένου οι νέοι να μην εξαρτώνται από επιδόματα και να πάψουν οι συντάξεις να είναι η κύρια πηγή του οικογενειακού προϋπολογισμού.
«Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε καινούργιες ευκαιρίες. Να δημιουργήσουμε περισσότερες θέσεις απασχόλησης. Νέες δουλειέςγια τους νέους ανθρώπους. Έτσι θα μείνουν στον τόπο τους και με αυτόν τον τρόπο θα σταματήσει αυτή η μεγάλη «αιμορραγία» νέων προς το εξωτερικό» είπεο Καρδιτσιώτης πολιτικός.

e-max.it: your social media marketing partner

mbgif2

 giovannis final orizontio 1

  

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->