ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ
Typography

Δήλωση υποψηφιότητας στις Περιφερειακές εκλογές με τον συνδυασμό «Συμμαχία υπέρ των πολιτών» του υποψήφιου Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού

nousios kostisΜε αίσθημα ευθύνης αποφάσισα να αποδεχτώ την τιμητική πρόταση του Κώστα Αγοραστού και να ανταποκριθώ στο προσκλητήριο νίκης που απευθύνει ο συνδυασμός «Συμμαχία Υπέρ των Πολιτών». Η καθολική αναγνώριση του έργου του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστού που δικαίως κατατάσσεται ως ο πιο επιτυχημένος αυτοδιοικητικός στην επικράτεια, αποτελεί το μεγαλύτερο εχέγγυο για τη συνέχιση της προοπτικής, της επιτυχημένης πορείας μας.

Η σχέση ειλικρίνειας και εντιμότητας που έχουμε αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια, η αγάπη που τρέφω για τον τόπο στον οποίο γεννήθηκα, μεγάλωσα και δραστηριοποιούμαι, δημιουργούν μία τεράστια ευθύνη να συνεχίσουμε μαζί τη μάχη για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας, με διαύγεια, συνέπεια, ενότητα και με πυξίδα την αξιοποίηση της εμπειρίας. Μακριά από ψευδολογίες, ιδεοληψίες, λαϊκισμούς, όραμά μου ήταν, είναι και αενάως θα είναι να κάνουμε πράξη και έργο τον λόγο μας. Με περισσότερο ζήλο, εργατικότητα και νέες ιδέες, προτάσσοντας πάντα το γενικότερο συμφέρον των πολιτών και του τόπου που ζούμε και αγαπάμε. Η περαιτέρω ανάδειξη της δυναμικής της Καρδίτσας και της ευρύτερης περιοχής, η επαφή με τους νέους μας και η αγκαλιά μας στους μεγαλύτερους είναι ο προσανατολισμός εκείνος που σε συνάρτηση με την πρόοδο σε επίπεδο έργων, στην υγεία, στην παιδεία, στη γεωργία, στον αθλητισμό, στις υποδομές, στον πολιτισμό, στον τουρισμό, στο περιβάλλον καθιστά τη Θεσσαλία πρότυπο βελτίωσης της καθημερινότητάς μας. Με σεβασμό στις ηθικές αξίες. Τον άνθρωπο, τον κάθε άνθρωπο. Τον άνεργο, τον άστεγο, τα άτομα με ειδικές ανάγκες, τον εργαζόμενο και τον εργοδότη.

Δηλώνω με την υποψηφιότητά μου ως Περιφερειακός Σύμβουλος, παρών στον αγώνα προς την κατεύθυνση που προστάζει η δέσμευσή μας για περισσότερη δουλειά, περισσότερα έργα και έτοιμος να μετουσιώσω την εμπιστοσύνη των συμπολιτών σε ανταποδοτική εκπλήρωση των προσδοκιών. Μαζί συνεχίζουμε!


Κωνσταντίνος Γ. Νούσιος
Δικηγόρος, Πολιτικός Επιστήμων –
Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος -πρ. Αντιπεριφερειάρχης, Εκπρόσωπος Περιφέρειας Θεσσαλίας στην Ένωση Περιφερειών Ελλάδος

e-max.it: your social media marketing partner

mbgif2

 giovannis final orizontio 1

  

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->