ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
Typography

Ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Κωστής Νούσιος, στο πλαίσιο των περιοδειών που πραγματοποιεί σε κοινότητες του νομού Καρδίτσας, επισκέφτηκε το Ερμήτσι, την Κυψέλη, το Μασχολούρι, τον Πύργο Κιερίου και τη Ματαράγκα αναπτύσσοντας τα κυριότερα σημεία του προγράμματος του συνδυασμού «Συμμαχία Υπέρ των Πολιτών» του επικεφαλής Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού.

Ο κ. Νούσιος έγινε δέκτης θερμής υποδοχής σε κάθε κοινότητα, πραγματοποιώντας ομιλία με πολυπληθή παρουσία στη Ματαράγκα όπου έστειλε μήνυμα «καθαρής» νίκης. Όπως είπε αποτελεί χρέος για τον ίδιο και τον συνδυασμό να ενημερώνει με ειλικρίνεια και σοβαρότητα κοιτάζοντας στα μάτια την κάθε συμπολίτισσα και τον κάθε συμπολίτη.

nousios periodeia ermitsi kipseli masxolouri pyrgo kieriou mataragka 1nousios periodeia ermitsi kipseli masxolouri pyrgo kieriou mataragka 1nousios periodeia ermitsi kipseli masxolouri pyrgo kieriou mataragka 1nousios periodeia ermitsi kipseli masxolouri pyrgo kieriou mataragka 1

nousios periodeia ermitsi kipseli masxolouri pyrgo kieriou mataragka 1

nousios periodeia ermitsi kipseli masxolouri pyrgo kieriou mataragka 1

«Η Καρδίτσα και η Θεσσαλία αναγνωρίζεται ως πρωτοπόρα στην απορροφητικότητα των έργων της κοινωνικής πολιτικής και επιδεικνύει σημαντική εξωστρέφεια, δημιουργώντας εξελίξεις και τις προοπτικές της επόμενης μέρας» δήλωσε ο πρ. Αντιπεριφερειάρχης. Εξήγησε με νόημα ότι το διακύβευμα, τόσο στις αυτοδιοικητικές, όσο στις ευρωεκλογές και τις επερχόμενες εθνικές εκλογές είναι μεγάλο για να συνεχίσει τονίζοντας: «Αποτελεί προσωπική ευθύνη η συμμετοχή στις εκλογές και η επιλογή του προσώπου που αναδεικνύει ο κάθε πολίτης στις κάλπες, ιδίως όταν η θεωρία ‘περί χαλαρής ψήφου’ και οι κίνδυνοι συνδιαλλαγής από το νόμο Κλεισθένη στρέφουν το λαό προς την απαξίωση της ύψιστης δημοκρατικής διαδικασίας».

Στις ομιλίες του ο κ. Νούσιος επισήμανε την πάγια θέση του ιδίου και της «Συμμαχίας Υπέρ των Πολιτών» για απεγκλωβισμό από την εσωστρέφεια και τις μικροπολιτικές νοοτροπίες.

«Η εξυπηρέτηση των πολιτών, η υποστήριξη βασικών τομέων, όπως η κατασκευή του δικτύου ύδρευσης, η άρδευση και η διεκδίκηση των κλειστών δικτύων, ο πρωτογενής τομέας, η ολοκλήρωση ασφαλτοστρώσεων σε δρόμους, η επαρκής σηματοδότηση, η υποστήριξη των καθημερινών αναγκών των κατοίκων, αποτελούν προτεραιότητες στις οποίες δίνουμε έμφαση για την άμεση και αποτελεσματική διαχείρισή τους», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στο τέλος της περιοδείας ο κ. Νούσιος επισκέφτηκε το εκλογικό κέντρο του υπ. Δημάρχου Παλαμά κ. Αχ. Καραλή, με τον οποίο αντήλλαξαν ευχές ενώ συζήτησαν για τα ζητήματα της ευρύτερης περιοχής. 

nousios periodeia ermitsi kipseli masxolouri pyrgo kieriou mataragka 1

ρεπορτάζ: karditsapress

e-max.it: your social media marketing partner

mbgif2

 giovannis final orizontio 1