ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
Typography

Τη θερμή ανταπόκριση των κατοίκων συνάντησε ο Κωστής Νούσιος κατά την περιοδεία του σε τοπικές κοινότητες του Ν. Καρδίτσας.


Ο Περιφερειακός Σύμβουλος και εκ νέου υποψήφιος με τον συνδυασμό «Συμμαχία υπέρ των πολιτών» του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού παρευρέθηκε στο Ασημοχώρι, στο Λεοντάρι, στην Αχλαδιά, στην Ανάβρα και στον Κέδρο, όπου είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους κατοίκους τα προβλήματα της κάθε περιοχής.

Ο κ. Νούσιος υπογράμμισε μεταξύ άλλων πως η λύση της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης είναι η στήριξη του Κώστα Αγοραστού. Όπως εξήγησε, στο νομό Καρδίτσας η οδική απομόνωση δεκαετιών έσπασε με έργα οδοποιίας, ενώ η συντήρηση αγροτικών δρόμων, η διάνοιξη δασικών δρόμων και οι αποχιονισμοί στα πιο απομακρυσμένα χωριά συμβάλουν στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων.

nousios asimoxori leontari axladia anavra kedros collage 2

Επιπλέον, έδωσε έμφαση στο πρόγραμμα που συνεχίζει την επένδυση σε έργα της περιοχής και στοχεύουν στην περαιτέρω αξιοποίηση των υδάτινων πόρων αλλά και του πρωτογενούς τομέα. Στάθηκε ιδιαίτερα στο μεγάλο έργο ύδρευσης της ανατολικής πλευράς του νομού από τη λίμνη Σμοκόβου υπογραμμίζοντας την πάγια θέση Αγοραστού για όσο το δυνατό φθηνότερη κοστολόγηση του νερού.

Στις ομιλίες του ο κ. Νούσιος τόνισε χαρακτηριστικά ότι «η αξιοποίηση Ευρωπαϊκών προγραμμάτων, η επανεκκίνηση σταματημένων έργων και η επένδυση 62.000.000 ευρώ μόνο στην περιοχή των Σοφάδων δεν είναι απλά αριθμοί αλλά επιταχύνουν τους στόχους της Περιφέρειας για την επόμενη μέρα». Πρόσθεσε μάλιστα πως «τα έργα με προστιθέμενη αξία είναι εκείνα που μπορούν να δημιουργήσουν δουλειές με προοπτική για τους νέους, προσφέροντας το κίνητρο για αναζωογόνηση κάθε τοπικής κοινωνίας στο νομό μας».

nousios asimoxori leontari axladia anavra kedros collage 1

Επίσκεψη και συναντήσεις με υποψηφίους Δημάρχους Καρδίτσας, Σοφάδων, Μουζακίου

Στο πλαίσιο της περιοδείας του, ο πρ. Αντιπεριφερειάρχης και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Κωστής Νούσιος παρευρέθηκε στα εγκαίνια των υποψηφίων Δημάρχων Καρδίτσας, Κωνσταντίνου Παπαλού, Σοφάδων Αθανάσιου Σκάρλου και Μουζακίου, Θεοφάνη Στάθη Ο κ. Νούσιος συνομίλησε με τους υποψηφίους Δημάρχους, τους Δημοτικούς Συμβούλους αλλά και τους πολίτες για τη σημασία των εκλογικών αναμετρήσεων στην αυτοδιοίκηση και τη σπουδαιότητα της συμμετοχής, ενώ ευχήθηκε καλή δύναμη στον αγώνα που θα δώσουν για την επόμενη ημέρα στον τόπο.

nousios egkainia collage 2

ρεπορτάζ: karditsapress

e-max.it: your social media marketing partner

mbgif2

 giovannis final orizontio 1