ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΔΗΜΟΙ
Typography

Αρθρο της Βάιας Ψύχα, υποψήφιαΔημ. Σύμβουλος Δήμου Παλαμά

 

Αγαπητοί φίλοι και φίλες
Τον τελευταίο καιρό έχουμε γίνει μάρτυρες μιας απρόσμενης κινητικότητας από πλευράς της τωρινής δημοτικής αρχής. Καθημερινά ανακοινώνονται μεγάλα και μικρά έργα. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Προ λίγων ημερών φωτογραφήθηκε ο κ. Σακελλαρίου με τον περιφερειάρχη κ. Αγοραστό σε δύο σημαντικά οδικά έργα για το δήμο μας, Δέλτα-Παλαμά και παράκαμψη Συκεώνας, έργα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, που χρηματοδοτούνται από το ΕΤΠΑ και ΕΣΠΑ, σύμφωνα με την ανακοίνωση στη επίσημη σελίδα της περιφέρειας. Μπορείτε κύριοι να πληροφορήσετε τους συνδημότες μας που έγκειται η συμβολή σας σε αυτά τα δύο έργα; Εκτός βέβαια από τις φωτογραφίσεις. Το φυσικό αέριο που έφτασε στον Παλαμά, <<σαν Μεσσίας>> το παρουσιάζεται και αυτό σαν έργο σας, όταν ανήκει σε μία ιδιωτική εταιρεία ,ο σκοπός της οποίας είναι το κέρδος της. Το δικό σας κέρδος ποιο είναι; Το συμφέρον των πολιτών; Θυμηθήκατε άραγε το θεσμικό σας ρόλο;
Νομίζω κύριοι της τωρινής δημοτικής αρχής ,είμαι βέβαιη, πως αρέσκεστε να παρουσιάζεται έργα άλλων για δικά σας, μιας και εσείς δεν έχετε να παρουσιάσετε κάτι δικό σας, εκτός βέβαια από το κλείσιμο του Δημοτικού Ωδείου, τις προσλήψεις ημετέρων, τις απευθείας αναθέσεις σε φιλικά προσκείμενους προς εσάς, την ανεπάρκεια νερού κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, την ανύπαρκτη καθαριότητα, την εγκατάλειψη των χωριών μας.
Αυτά είναι τα δικά σας έργα που οδήγησαν το δήμο μας σε στασιμότητα και δεν καταφέρατε να υπάρχει έστω η παραμικρή ανάπτυξη για τον τόπο μας.

Ψύχα Βάια
Υποψήφια Δημοτικός σύμβουλος Δήμου Παλαμά
Νέα Πορεία Αχιλλέας Καραλής Υποψήφιος Δήμαρχος

 

e-max.it: your social media marketing partner

mbgif2

 giovannis final orizontio 1

  

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->