ΒΙΒΛΙΟ
Typography

Δημότες του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα, αλλά και Καρδιτσιώτες, βλέποντας την προσπάθεια δημιουργίας δανειστικών βιβλιοθηκών στα στέκια νεολαίας των Τοπικών Κοινοτήτων, προχώρησαν σε δωρεές βιβλίων ως εξής:

- Ο κ. Κλεάνθης Αναστασίου (Καρδίτσα) δώρισε δεκάδες βιβλία, τα οποία διατέθηκαν στον οικισμό Μέγα Ρέμα και το Στέκι Νεολαίας Καρίτσας.

- Ο κ. Βασίλης Ηρ. Καλαντζής (Μορφοβούνι) δώρισε μία αμεταχείριστη εγκυκλοπαίδεια 40 τόμων.

- Ο κ. Θωμάς Ξυνόγαλος (Μορφοβούνι), δώρισε σειρά με όλα τα έργα του Γρηγορίου Ξενόπουλου, τα οποία θα διατεθούν στο Στέκι Νεολαίας  Μπελοκομίτη. Ο ίδιος επίσης δώρισε 12τομο έργο με θέμα την Ιστορία του Λαϊκού Κινήματος, η οποία θα διατεθεί στη Βιβλιοθήκη του Μουσείου Πλαστήρα.

- Ο Ηλίας Στεργιούλας (Καρδίτσα) δώρισε βιβλία επιστημονικού και τεχνικού περιεχομένου δώρισε ο τα οποία θα διατεθούν στη γενική βιβλιοθήκη του παραρτήματος ΓΑΚ, στο Μορφοβούνι.

- Τέλος ο οικονομολόγος Ηλίας Θ. Ρεφενές (Μορφοβούνι) δώρισε σειρές βιβλίων ιστορικού, φιλοσοφικού και λογοτεχνικού περιεχομένου, τα οποία θα διατεθούν σε βιβλιοθήκες στα στέκια νεολαίας που οργανώνει ο Δήμος.

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

mbgif2

 

  

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->