ΜΟΥΣΙΚΗ
Typography

Ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον ρεσιτάλ θα έχει την ευκαιρία το φιλόμουσο κοινό της πόλης μας να παρακολουθήσει το Σάββατο το απόγευμα στο Μουσικό Σχολείο Καρδίτσας.

Ο Δημήτριος Δημάκης, απόφοιτος του Μουσικού Σχολείου και φοιτητής της ειδίκευσης ακορντεόν του Τμήματος Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, έρχεται για ένα μοναδικό ρεσιτάλ ακορντεόν, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Διοικητηρίου του Μουσικού Σχολείου το Σάββατο 12 Νοεμβρίου στις 7 το απόγευμα με είσοδο ελεύθερη για το κοινό. Ο Δημήτρης Δημάκης γεννήθηκε στην Καρδίτσα, αποφοίτησε από το Μουσικό Σχολείο Καρδίτσας και εισήχθη το 2018 στο Τμήμα Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στην τάξη του ακορντεόν, όπου και μεταπήδησε στο ακορντεόν κοντσέρτου (ακορντεόν με μελωδικά μπάσα) με καθηγητή τον Κωνσταντίνο Ράπτη. Παράλληλα με τις σπουδές του παρακολούθησε σεμινάρια και μαθήματα αυτοσχεδιασμού με τους Γιώργο Τσιατσούλη, Άρτεμις Βαβάτσικα, Klemen Leben και Pascal Contet.

Ως σολίστ έχει παίξει σε προγράμματα της Κρατικής τηλεόρασης, στον κύκλο νέων ταλέντων του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, σε συναυλίες μουσικής δωματίου, αλλά και ως αυτοσχεδιαστής με το τμήμα θεάτρου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Το ενδιαφέρον του για το ακορντεόν και τη σύγχρονη μουσική οδήγησε σε εκτελέσεις νέων έργων σε συνεργασία με τους συνθέτες Θοδωρή Θεοδωρούδη, Θέμη Μιχέλη, Γιώργο Καλλιφατίδη και Μιχάλη Στεφαδούρο. Έχει υπάρξει επίσης υπότροφος του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών.

Βιογραφικό Δημήτρη Δημάκη

Ο Δημήτρης Δημάκης γεννήθηκε στην Καρδίτσα το 2000 και μεγάλωσε στην Καρδιτσομαγούλα Καρδίτσας. Ξεκίνησε να σπουδάζει ακορντεόν  στο Μουσικό Σχολείο Καρδίτσας με τους Βασίλη Ευθύμιου και Ξένια Τσέλιγκα. Είναι κάτοχος πτυχίου Αρμονίας με  βαθμό “Άριστα” (τάξη Κατερίνας Ζάχου)

Το 2018 εισήχθη στο Τμήμα Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στην τάξη του ακορντεόν, όπου και μεταπήδησε στο ακορντεόν κοντσέρτου (ακορντεόν με μελωδικά μπάσα) με καθηγητή τον Κωνσταντίνο Ράπτη. Παράλληλα με τις σπουδές του παρακολούθησε σεμινάρια και μαθήματα αυτοσχεδιασμού με τους Γιώργο Τσιατσούλη, Άρτεμις Βαβάτσικα, Klemen Leben και Pascal Contet. Ως σολίστ έχει παίξει σε προγράμματα της Κρατικής τηλεόρασης, στον κύκλο νέων ταλέντων του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, σε συναυλίες μουσικής δωματίου, αλλά και ως αυτοσχεδιαστής με το τμήμα θεάτρου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Το ενδιαφέρον του για το ακορντεόν και τη σύγχρονη μουσική οδήγησε σε εκτελέσεις νέων έργων σε συνεργασία με τους συνθέτες Θοδωρή Θεοδωρούδη, Θέμη Μιχέλη, Γιώργο Καλλιφατίδη και Μιχάλη Στεφαδούρο. Έχει υπάρξει επίσης υπότροφος του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών.

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

mbgif2

 

  

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->