ΜΟΥΣΙΚΗ
Typography

Για ακόμη μία χρονιά μαθητής του Πολυφωνικού Ωδείου Καρδίτσας κατακτά την υψηλότερη κορυφή σε Πανελλαδικό επίπεδο.


Συγκεκριμένα ο σπουδαστής του Ωδείου, Παναγιώτης Παππάς του Ηλία, μαθητής της Γ’ Λυκείου συμμετείχε στις Πανελλαδικές Εξετάσεις σχολ. Έτους 2020-2021 και -σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά του Υπουργείου Παιδείας- απέσπασε τον υψηλότερο βαθμό σε όλη την Ελλάδα στα Μουσικά μαθήματα ( Μουσική Αντίληψη κ Γνώση 92/100 και Βιολί 100/100) !
Πρόκειται αναμφίβολα για επιβράβευση τόσο του μαθητή όσο και του εκπαιδευτικού προσωπικού του Ωδείου το οποίο παρέχει μουσική εκπαίδευση στο υψηλότερο επίπεδο.
Όπως μας τόνισαν οι υπεύθυνοι του Πολυφωνικού Ωδείου κ.κ. Κορίνα Νεστορίδου και Ηλίας Παππάς ο εν λόγω μαθητής έχει πάρει με Άριστα Παμψηφεί τα Πτυχία Ειδικού Αρμονίας, Αντίστιξης και Φυγής (τάξεις κ.κ. Αρσένη Κοντού και Κατερίνας Ζάχου) και είναι ‘επί Διπλώματι’ στο Κλασικό Βιολί (τάξη κας Έλλης Παποπούλου) καθώς και στο Πιάνο (τάξη κας Ελένης Γιαννοπούλου). Συμμετείχε δε τα προηγούμενα χρόνια σε Πανελλήνιους Διαγωνισμούς αποσπώντας Α’ & Β’ Πανελλήνιο Βραβείο και πολλές άλλες μεγάλες διακρίσεις !
Όσον αφορά τις διακρίσεις στις Πανελλαδικές, «η ιστορία επαναλαμβάνεται» για το Πολυφωνικό Ωδείο… Να σας υπενθυμίσουμε πως πέρυσι ο μαθητής Στέφανος Μπουραζάς του Πέτρου εισήχθη στη Μουσικολογία Αθηνών 2ος σε όλη την Ελλάδα !
Εν αναμονή λοιπόν των ανακοινώσεων των φετινών βάσεων - τέλη Αυγούστου- όπου και θα γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις και των υπολοίπων μαθητών μας που εισάγονται στα Τμήματα Μουσικών Σπουδών !

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

mbgif2

 

  

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->