ΜΟΥΣΙΚΗ
Typography

Μία εξαιρετική Μουσική βραδιά επιφυλάσσει το 36ο Διεθνές Φεστιβάλ Καρδίτσας, την Κυριακή 12 Αυγούστου 2018 στις 9:30 το βράδυ στον πανέμορφο χώρο του Hotel Plastiras της Νεράιδας, στη λίμνη Πλαστήρα.


Συγκεκριμένα την Κυριακή 12 Αυγούστου στο Φεστιβάλ θα εμφανιστούν το Συγκρότημα “Οι Χίλιες Φωνές” με τη σπουδαία ερμηνεύτρια Νατάσα Καραγιάννη. Στο πιάνο συνοδεύει ο Γιάννης Παπαευαγγέλου. Θα πραγματοποιήσουν ένα αφιέρωμα με τίτλο “Η αγάπη που τραγούδησες”.
Το πρόγραμμα θα παρουσιάσει ο κορυφαίος του είδους, Αλέξης Κωστάλας.

xilies fones1

Ειδικότερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

ΚΥΡΙΑΚΗ 12/08/2018 -HOTEL PLASTIRAS-ΝΕΡΑΙΔΑ

 Το Συγκρότημα “Οι Χίλιες Φωνές” με τη σπουδαία ερμηνεύτρια Νατάσα Καραγιάννη. Στο πιάνο συνοδεύει ο Γιάννης Παπαευαγγέλου. Θα πραγματοποιήσουν ένα αφιέρωμα με τίτλο “Η αγάπη που τραγούδησες”

Το Διεθνές Φεστιβάλ Καρδίτσας οργανώνεται από το 1983, υπό την αιγίδα των Υπουργείων Πολιτισμού και Παιδείας, με τη συμβολή της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων, της Νομαρχίας Καρδίτσας, του Δήμου Καρδίτσας, του Δήμου Μουζακίου, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Χορωδιών και Διευθυντών Χορωδίας και αποτελεί κορυφαίο καλλιτεχνικό γεγονός όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και Διεθνώς.
Καλλιτεχνικός Διευθυντής είναι ο Καθηγητής και Μαέστρος Νίκος Ευθυμιάδης.

Το ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ περιλαμβάνει πληθώρα εκδηλώσεων που συνίστανται σε: βραδιές όπερας, μουσικής δωματίου, συμφωνικής μουσικής, ρεσιτάλ σε διάφορα όργανα, συνέδρια, συναντήσεις, ημερίδες, σεμινάρια, συναυλίες κοσμικής και θρησκευτικής μουσικής, επίσης περιλαμβάνει εκθέσεις ζωγραφικής και χαρακτικής και άλλων ειδών τέχνης. Πρόσθετα υλοποιούνται σημαντικά αφιερώματα σε προσωπικότητες όπως η Μαρία Κάλλας, ο Δημήτρης Μητρόπουλος, ο Σπύρος Αργύρης, o Θεόδωρος Αντωνίου, ο Νικόλαος- Ugo Φώσκολος, ο Πρωτοψάλτης Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης κ.α.
Κάθε χρονιά η συμμετοχή στο Φεστιβάλ από πλευράς σολίστ υπερβαίνει τους τριάντα (30) συμμετέχοντες από το εξωτερικό (Ιταλία, Σερβία, Η.Π.Α., Βουλγαρία, Ν. Κορέα, Ρωσία κ.τ.λ.) και την Ελλάδα, ενώ οι συμμετέχοντες μουσικοί-χορωδοί υπερβαίνουν κατ έτος τους πέντε χιλιάδες πεντακόσιους εκτελεστές (5500).

Το Φεστιβάλ πραγματοποιείται στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Καρδίτσας, στο Παυσίλυπο, στις αίθουσες εκδηλώσεων των ξενοδοχείων ΚΙΕRIΟΝ και MOUZAKI PALACE HOTEL ενώ παράλληλες εκδηλώσεις γίνονται στη Λίμνη Πλαστήρα, σε μοναστήρια της περιοχής, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ωδείου Ευθυμιάδη καθώς και σε άλλους χώρους.

e-max.it: your social media marketing partner

antoniou mesa stayros mesa

 vasilakosianouarios3.png

 

 

 giovannis final orizontio 1