ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Typography

Μετά από δυόμιση χρόνια πανδημίας,  παλεύοντας με έναν αόρατο εχθρό που  όμως εξακολουθεί να είναι υπαρκτός, στερηθήκαμε πολλά, στερηθήκαμε και κάθε είδους πολιτιστική δράση, απ' αυτές που αφυπνίζουν νου και ψυχή και φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά.

Φέτος, περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά,  έχουμε ανάγκη να σκύψουμε στις ρίζες μας για να πάρουμε δύναμη και ώθηση για τη συνέχεια, που προβλέπεται το ίδιο δύσκολη.

 Η παράλληλη εκδήλωση της 54ης Διεθνούς Γιορτής Πολιτισμού "Καραϊσκάκεια 2022", που πραγματοποιήθηκε στους Σοφάδες την Παρασκευή 24 Ιουνίου, ήταν αφιερωμένη στη Μικρασιατική Καταστροφή με θέμα :’’1922-2022,100 χρόνια μετά, ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ, ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ, ΤΙΜΑΜΕ" και η  Κεντρική Πλατεία των Σοφάδων κατακλύστηκε από χρώματα και αρώματα, ήχους και μουσικές ενός κόσμου που αντιστέκεται, που επιμένει σε πείσμα των δύσκολων καιρών που διανύουμε. 

sof kar2

sof kar2

sof kar2

Η Πρόεδρος κ. Σάσα Θεοδωράκου,  καλωσορίζοντας φιλοξενούμενους και θεατές, τόνισε μεταξύ άλλων πως  ο Σύλλογος Γυναικών Σοφάδων πιστεύει ότι ο πολιτισμός ενώνει, διδάσκει, ανυψώνει γι'αυτό αντιστέκεται, επιμένει και πραγματοποιεί μετά από επιθυμία των μελών του, εκδηλώσεις όπως η σημερινή   και ευχαριστεί από καρδιάς εκείνους που στάθηκαν αρωγοί και υποστηρικτές του, ιδιαίτερα τον Δήμαρχο Σοφάδων κ. Αθ. Σκάρλο, τον Πρόεδρο ΔΟΠΑΠΣ κ. Σπ. Εκίζογλου, τον πρόεδρο της Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων ν. Καρδίτσας κ. Μ. Στεργιόπουλο και τους φίλους του Συλλόγου.

Επίσης, τον Αιδεσιμολογιώτατο π. Ηλία, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γ. Σταμούλη, τους αντιδημάρχους  κκ. Γ. Τσινόπουλο, Δ. Αλεξόπουλο, Π. Κεφαλά,την Πρόεδρο ΔΟΙΚΗΕΔΣ κα Θ. Καφάση, τον Δημοτικό Σύμβουλο κ Δ. Κατσή, τον π. πρόεδρο τοπικής κοινότητας Σοφάδων κ Ντ.Σακκά, τον εκπρόσωπο της Ένωσης κ. Γ. Καραντάνα, τον Εμπορικό Σύλλογο Σοφάδων, τη Λέσχη Φιλαναγνωσίας 'Σοφά... δες' και τους εκπροσώπους των Συλλόγων .

Τέλος, ευχαριστεί για την ανταπόκριση στο κάλεσμά του, το Municipal Folk Ensemble ‘’ZAGORE΄΄ Βουλγαρίας, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σοφάδων "Το χοροπάτημα" , τον Μορφωτικό και Αθλητικό Σύλλογο Αγ. Παρασκευής και το Λαογραφικό και Αθλητικό κέντρο Παλαμά "Δρώμενα". 

 Με πνεύμα συνεργασίας, εκφράζοντας τα ιδεώδη που ο Πολιτισμός πρεσβεύει, θα συνεχίσουμε να δημιουργούμε όμορφες εκδηλώσεις!!

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

mbgif2

 

  

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->