Εκδήλωση στον αύλειο χώρο του Αγροτικού-Λαογραφικού Μουσείου Ιτέας

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Typography

Το Διεθνές Συμβούλιο Μουσείων, στην προσπάθειά του να αναδείξει τον ρόλο των μουσείων στη σύγχρονη κοινωνία, καθιέρωσε από το 1977 τη 18η Μαΐου ως Διεθνή Ημέρα Μουσείων (International Museum Day).


Το μήνυμα της επετείου είναι να γίνουν τα μουσεία φορείς πολιτισμικών ανταλλαγών με σκοπό την ενίσχυση της μόρφωσης, την προώθηση της αμοιβαίας κατανόησης, την ειρήνη και τη συνεργασία μεταξύ των λαών.

O Δήμος Παλαμά, και ο Σύλλογος Φίλων Αγροτικού Λαογραφικού Μουσείου Ιτέας, την Παρασκευή 18 Μαΐου 2018 διοργανώνουν εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στον πανέμορφο αύλειο χώρο του Αγροτικού-Λαογραφικού Μουσείου Ιτέας και σας καλούν να γιορτάσουμε μαζί τη διεθνή ημέρα.
Συγκεκριμένα το Μουσείο θα είναι ανοικτό, για επισκέψεις σε σχολεία, συλλόγους ή ομάδες ατόμων από το πρωί της Παρασκευής 18 Μαΐου μέχρι αργά το βράδυ.

Στις 20.30" στον χώρο του Μουσείου θα ανοίξει η γιορτή με σύντομους χαιρετισμούς του Δημάρχου Παλαμάκαι μέλους του Συλλόγου Φίλων Αγροτικού Λαογραφικού Μουσείου Ιτέας, καθώς και σε απευθείας σύνδεση φίλων Μουσείου εντός και εκτός Ελλάδας.
Στη συνέχεια θα γίνει μία σύντομη παρουσίαση με ομιλητή τον βραβευμένο συγγραφέα - αρχαιολόγο Βαγγέλη Ντελή.
Τέλος η εκδήλωση θα κλείσει με την κεντρική ζωντανή συναυλία έντεχνου - λαϊκού τραγουδιού Ελλήνων συνθετών.
Μουσικοί: Άρης Φαλιάγκας (τραγούδι), Ρίτσα Πέτσα (τραγούδι), Ναπολέων Μουλιάκος (μπουζούκι), Παύλος Σαμαράς (κιθάρα), Άγγελος Παλαπέλας (Πιάνο) και Κώστας Κοκκινόπουλος (κρουστά).

Ευχή όλων να μας τιμήσετε με την παρουσία σας!!!

e-max.it: your social media marketing partner