Πλήθος κόσμου στα «Τιτάνεια 2017»

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Typography

Ο Δήμος Παλαμά και ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού-Αθλητισμού και Προσχολικής Αγωγής (Δ.Ο.Π.Α.ΠΑ.Π) προγραμμάτισαν και φέτος τον θεσμό πλέον για την πόλη του Παλαμά «Τιτάνεια 2017» στις 7 – 8 - 9 και 10 Σεπτεμβρίου.

 

Τις εκδηλώσεις απόλαυσε πλήθος κόσμου για ακόμη μια χρονιά. Το απόγευμα της πρώτης μέρας πραγματοποιήθηκε τουρνουά ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων Ατρόμητου Παλαμά, Π.Ο. Παλαμαϊκής και Ηρακλή Παλαμά. Συνολικά πραγματοποιήθηκαν τρεις αναμετρήσεις διάρκειας 45 λεπτών με τα τρία συμμετέχοντα Σωματεία να αποδέχονται με χαρά την πρόσκληση και να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στο διάστημα που αγωνίστηκαν, παρουσία δεκάδων φιλάθλων που παρακολούθησαν από κοντά το τουρνουά.

palamas titaneia 1

Το βράδυ της ίδιας μέρας πραγματοποιήθηκε επιτυχώς η συναυλία του μουσικού συγκροτήματος της Παλαμιώτισσας Μαρίας Βελεσιώτη, η οποία μάγεψε τους παρευρισκόμενους με το ταλέντο της.
Την Παρασκευή το βράδυ πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το προγραμματισμένο φεστιβάλ παραδοσιακών χορών.
Συμμετείχαν τα εξής χορευτικά συγκροτήματα:
1. MOPΦΩTIKOΣ XOPEYTIKOΣ OMIΛOΣ ΠAΛAMA "OI KAPAΓKOYNHΔEΣ”
2. AKAΔHMIA EPEYNAΣ ΠAPAΔOΣIAKΩN XOPΩN EΛAΣΣONAΣ
3. ΠOΛITIΣTIKOΣ ΣYΛΛOΓOΣ AΓIOY AΘANAΣIOY ΘEΣ/NIKHΣ
4. XOPEYTIKOΣ ΛAOΓPAΦIKOΣ OMIΛOΣ KAPΔITΣAΣ "KAΛΛIXOPOΣ "
5. ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΚΑΡΔΙΤΣΟΜΑΓΟΥΛΑΣ.
Η πλατεία κατακλύστηκε από κόσμο, φορεσιές, χρώμα, ρυθμό, μουσική και χαμόγελα. Κάθε παραδοσιακό συγκρότημα παρουσίασε στο κοινό έναν πολιτισμό χρόνων, έναν πολιτισμό που κανείς μας δεν πρέπει να ξεχνά.

palamas titaneia 2
Το Σαββατόβραδο της 9ης Σεπτεμβρίου ήταν ιδιαίτερο μιας και για πρώτη φορά διοργανώθηκε διαγωνισμός φωτογραφίας με τίτλο « Ο Δήμος μας μέσα από τη δική σας ματιά…». Με την αρωγή του Εμπορικού Συλλόγου Παλαμά και την συμμετοχή του Συλλόγου Γυναικών η βραδιά ήταν εξαιρετική. Οι συμμετοχές ήταν ικανοποιητικές για την πρώτη αυτή προσπάθεια. Αναδείχτηκαν συνολικά 13 νικητές οι οποίοι παρέλαβαν δώρα προσφορά του Εμπορικού Συλλόγου αλλά και καταστηματαρχών του Προαστίου και Ιτέας, τιμητική πλακέτα από το ΔΟΠΑΠΑΠ αλλά και όλοι οι συμμετέχοντες έλαβαν έπαινο συμμετοχής. Μέσα από τη δική τους ματιά είδαμε όλοι τον σύγχρονο Παλαμά ενώ οι γυναίκες του Συλλόγου μας παρουσίασαν ένα άλμπουμ ασπρόμαυρων φωτογραφιών όπου μας ταξίδεψαν στην παλιά ιστορία του Παλαμά.

palamas titaneia 3
Ο θεσμός των «Τιτανείων» έκλεισε την Κυριακή της 10ης Σεπτεμβρίου με τη διεξαγωγή τουρνουά μπάσκετ που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στο Κλειστό Γυμναστήριο του Παλαμά μεταξύ των ομάδων Γ.Σ. ΤΙΤΑΝΕΣ ΠΑΛΑΜΑ – ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ όπου και οι δυο σύλλογοι αποδέχτηκαν με χαρά την πρόσκληση του ΔΟΠΑΠΑΠ και προσέφεραν ένα απολαυστικό θέαμα.Το βράδυ της ίδιας μέρας πραγματοποιήθηκε θεατρική παράσταση από το θεατρικό εργαστήριο Καρδίτσας «Τέχνης παίδευσις» με τίτλο« Ο Καραγκιόζης και οι βάτραχοι του Αριστοφάνη», χαρίζοντας χαμόγελα στο κόσμο που παρακολούθησε την παράσταση.

palamas titaneia 4

palamas titaneia 5

palamas titaneia 6

palamas titaneia 7

palamas titaneia 9

palamas titaneia 10

e-max.it: your social media marketing partner

amarantes eshop