ΣΧΟΛΙΑ
Typography

Κατά τη διάρκεια του 13ου Τακτικού Συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ, στη θεματική ενότητα για την Ιστορία της ΟΝΝΕΔ, τοποθετήθηκε ο συντοπίτης μας Βρέκος Φώτης ξεσηκώνοντας το ακροατήριο με τις αναφορές του στο παρελθόν, το παρών αλλά και το μέλλον της ΟΝΝΕΔ. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στους νέους ανθρώπους, που μοχθούν για ένα καλύτερο και πιο ελπιδοφόρο αύριο.


Αποσπασματικά από την ομιλία ξεχώρισαν οι αναφορές στις προκλήσεις, που πρέπει να μπούνε σε προτεραιότητα από την ΟΝΝΕΔ.
Προκλήσεις όπως το μείζον ζήτημα του δημογραφικού, η ενίσχυση των νέων επιχειρηματιών, η ενίσχυση των νέων επιστημόνων, η ενίσχυση των νέων αγροτών αλλά και η ανάγκη για φροντίδα των ανίσχυρων, τέθηκαν ως μείζονος σημασίας ζητήματα για τη νέα γενιά.
Τονίστηκε επίσης η ανάγκη για προτάσεις που θα βελτιώνουν την περιφέρεια και αναδείχτηκαν ζητήματα της καθημερινότητας για τις νέες και τους νέους της Καρδίτσας.
Παράλληλα, τονίστηκε η ανάγκη η ΟΝΝΕΔ με μπροστάρη τον νέο πρόεδρό της Ορφέα Γεωργίου να σταθεί δυναμικά στο πλευρό του Πρωθυπουργού, φέρνοντας στο προσκήνιο‘’φρέσκες’’ απόψεις, που θα τονώσουν την ατζέντα του κου. Μητσοτάκη, με νεανική ορμή αλλά και με έναν σκεπτόμενα συγκροτημένο πολιτικό λόγο.

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

mbgif2

 

  

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->