ΣΧΟΛΙΑ
Typography

Βαλβίδες αποσυμπίεσης ψάχνει η κυβέρνηση με δεδομένη την κόπωση των πολιτών.

Προσοχή όμως στην αναζήτηση να μην πέσει σε…φόλα. Αντιγράφουμε από αθηναϊκό ΜΜΕ που προφανώς έχει τις πληροφορίες του για το «κυνήγι» , αλλά μάλλον από ανίδεους με τη δραστηριότητα.

«Η έξαρση της πανδημίας καθιστά δύσκολη την απόφαση για άνοιγμα δραστηριοτήτων όπως το λιανεμπόριο και τα σχολεία. Σύμφωνα με πληροφορίες ορισμένα μέλη της Επιτροπής εισηγούνται να υπάρξει αναβολή μιας εβδομάδας στη λήψη αποφάσεων, ώστε να αξιολογήσουν τότε οι ειδικοί το πώς θα κινηθεί επιδημιολογικό φορτίο. Αλλοι δεν αποκλείουν να ληφθούν κάποιες αποφάσεις αποσυμπίεσης οι οποίες ωστόσο δεν θα έχουν επιδημιολογικό κόστος όπως το κυνήγι όπως συνέβη με το άνοιγμα των κομμωτηρίων.»

Εδώ απλά να σημειώσουμε ότι η κυνηγετική περίοδος έχει λήξει και το κυνήγι επιτρέπεται μόνο στη Θράκη για τους αγριόχοιρους.  Και φυσικά αν ανακοινωθεί κάτι τέτοιο δεν θα πρόκειται για «λάθος» αλλά εμπαιγμό.  Είναι λογικό οι γιατροί που απαρτίζουν την Επιτροπή να μην έχουν ιδέα για την κυνηγετική περίοδο.  Θα είναι παράλογο οτιδήποτε άλλο. Και αναφερόμαστε στο κυνηγι και όχι σε παράλληλες δραστηριότητες όπως η εκγύμναση σκύλων

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

mbgif2

 

  

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->