ΣΧΟΛΙΑ
Typography

Μια άτυχη στιγμή είχε ο Δημοτικός Σύμβουλος Κωνσταντίνος Ξυλομένος στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε με τηλεδιάσκεψη καθώς τον «πρόδωσε» η τεχνολογία.


Μετά από μια έντονη αντιπαράθεση με τον Αντιδήμαρχο Σωτ. Αντωνίου για το θέμα των αιολικών και με αντικείμενο το «αν και ποιος» έκανε… κολωτούμπα, ο κ. Ξυλομένος ξέχασε ανοιχτό το μικρόφωνό του. Αποτέλεσμα ήταν να μεταδοθεί «on air» μια –πιθανότατα- τηλεφωνική συνομιλία του στη διάρκεια της οποίας «μπινελίκωνε» αγρίως τον Σ. Αντωνίου. Αμέσως παρενέβη ο πρόεδρος κ. Θωμάς Κόντος αλλά και ο Δήμαρχος Καρδίτσας, ενημερώνοντας τον Κώστα Ξυλομένο για το ανοιχτό μικρόφωνο. Η ζημιά βέβαια ήδη είχε γίνει και ο ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος πήρε το λόγο, ζήτησε δημόσια συγνώμη για τα όσα ακούστηκαν τονίζοντας ότι επρόκειτο για μια ιδιωτική συνομιλία.
Το συμβάν με τη σύμφωνη γνώμη όλων δεν καταγράφτηκε στα πρακτικά ενώ κι από την πλευρά του δεν θέλησε να δώσει συνέχεια ο Σωτ. Αντωνίου. Οπότε το θέμα θεωρείται λήξαν.

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

mbgif2

 

  

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->