Και ο ΜΟΥΡΙΝΙΟ να έλθει, συνάδελφοι θα είμαστε …

ΣΧΟΛΙΑ
Typography

ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΑ με τον Δημήτρη Στάθη


1. Συνάδελφοι …
Ωραία, να κάνουμε μία ακόμη ΣΧΟΛΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ στην πόλη μας. Αλλά για ποιο λόγο; Να εισπράξει ένα ακόμη σεβαστό ποσό η Ομοσπονδία; Αφού έτσι και αλλιώς με 75ευρώ που θα δώσει η ομάδα αυτός που πουλάει ….στραγάλια με αυτόν που έχει ΟΥΕΦΑ PRO θα είναι στην ίδια …μοίρα. Ποια είναι τελικά η αξία του Πτυχίου αφού στην Καρδίτσα όποιος θέλει γίνεται ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ; Και ο …ΜΟΥΡΙΝΙΟ να έλθει συνάδελφοι θα είμαστε ..
2. Απόφαση …
Πολύ κοντά, σχεδόν μία «ανάσα» από τον ΑΟ ΣΕΛΛΑΝΩΝ βρέθηκε ο αξιόλογος μεσοεπιθετικός Αλέξανδρος Κόκκινος ο οποίος τελικά επέλεξε τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ. Ποια να ήταν τα δεδομένα που τον υποχρέωσαν να αλλάξει την απόφαση του; Πολλά και διάφορα. Από την απόσταση, το οικονομικό, ακόμη και τα λεπτά συμμετοχής.
3. Επιλογή …
Αποτελεί έναν από τους σταθερά καλούς γκολκήπερ στο Τοπικό Ποδόσφαιρο, ο ΑΡΗΣ ΤΣΙΓΓΕΝΕΣ. Πέρυσι φόρεσε με επιτυχία τα πράσινα του ΔΙΓΕΝΗ ΑΡΤΕΣΙΑΝΟΥ. Φέτος, δεν έχει αποφασίσει ακόμη. Να πάει διακοπές πρώτα και μετά θα επιλέξει την ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του. Βρέθηκε πάντως πολύ κοντά στον ΑΣΤΕΡΑ ΚΑΡΔΊΤΣΑΣ αλλά η συμφωνία «χάλασε» στο οικονομικό. Δεν αποκλείεται πάντως να παραμείνει στην ομάδα του ΤΟΛΗ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ.
4. Κίνητρο …
Το Κύπελλο πλέον αποκτά πιο μεγάλη αξία αφού από την συμμετοχή μέχρι και την καλύτερη δυνατή πορεία το οικονομικό κίνητρο είναι αξιόλογο. Έτσι ο ΑΟ ΣΕΛΛΑΝΩΝ όσο πιο καλά τα καταφέρει σε αυτή την διοργάνωση τόσα περισσότερα θα βάλει στο ταμείο του. Έτσι θα χρειαστεί ένα ανταγωνιστικό ρόστερ αφού πρέπει να πάει καλά σε δύο διοργανώσεις.
5. Πράσινος …
Δεν πρόκειται να αλλάξει φανέλα ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΡΟΥΚΗΣ και θα παραμείνει πράσινος και τη νέα χρονιά. Άλλωστε, ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΛΑΜΑ δεν είναι τυχαία ομάδα. Πέρυσι, ο έμπειρος γκολκήπερ λόγω προβλημάτων τραυματισμού δεν έκανε την χρονιά που ήθελε. Φέτος ελπίζει σαφώς σε καλύτερη. Διαθέτει και την εμπειρία αλλά και τις ικανότητες. Και μία καλή ομάδα ξεκινάει από έναν καλό «άσσο»…
6. Φαβορί …
Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξε κίνηση ατόμων στην Μητρόπολη για να αναλάβουν την ΔΟΞΑ, χωρίς όμως να ανεβάσουν τον πήχη ψηλά. Απλά, για μία καλή πορεία. Ωστόσο υπήρξε και η άλλη άποψη που εξέφρασε μέλος του φετινού ΔΣ, η οποία θέλει και φέτος τους κιτρινόμαυρους να έχουν πρωταγωνιστικές βλέψεις. Γιατί όχι; Δεν υπάρχουν και πολλά φαβορί στον …ορίζοντα.
7. Αναντικατάστατος …
Με τον χειρότερο τρόπο έδιωξαν τον ΜΕΣΟΥΤ ΟΖΙΛ από την Εθνική Γερμανίας. Για τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Γκρίντελ ήταν ένας σπουδαίος Γερμανός όταν η ομάδα έπαιρνε ακόμη και Παγκόσμια Κύπελλα, αλλά φέτος στο ΜΟΥΝΤΙΑΛ που δεν ήταν καλός, απλά ένας… μετανάστης. Τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα μετά την φωτογραφία με τον ΕΡΝΤΟΓΑΝ. Η πολιτική πάντα «μπλέκεται» με το Ποδόσφαιρο. Δεν άξιζε να φύγει έτσι αυτός ο παίκτης μετά από 92 συμμετοχές. Η ποιότητα του είναι …αναντικατάστατη.

e-max.it: your social media marketing partner