Και οι κρίνοντες να ….κρίνονται

ΣΧΟΛΙΑ
Typography

ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΑ με τον Δημήτρη Στάθη


1. Κανόνες …
Ανακοινώθηκε από την διοργανώτρια η νέα ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ. Προσωπικά, δεν μου κάνει ουδεμία αίσθηση όχι γιατί τα πρόσωπα δεν είναι αξιόλογα αλλά διότι, δεν τηρούνται βασικοί κανόνες. Ένας παίκτης αν δεχθεί κόκκινη κάρτα θα λείψει από την ομάδα του για κάποια ματς. Ανάλογα με την «παράβαση». Ένας διαιτητής που το Σάββατο έχει πολύ κακή απόδοση γιατί σφυρίζει ξανά την Κυριακή; Επειδή δεν υπάρχουν ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ; Αυτός θα τιμωρηθεί ποτέ; Οι νέοι ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ γιατί δεν έχουν ευκαιρίες; Αν δεν σφυρίξουν ακόμη και «δύσκολα» ματς πως θα βελτιωθούν;
2. Γήπεδο…
Πάντως προλαβαίνει ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ να κάνει την περίφραξη και μία προκατασκευασμένη κερκίδα μέχρι την έναρξη του Πρωταθλήματος. Δεν είναι η καλύτερη ιδέα το ΔΑΚ αφού και απόσταση μεγάλη υπάρχει και είναι πολύ πιο εύκολο για τους ντόπιους μετά τις δουλειές του να πάνε γήπεδο ιδιαίτερα αυτοί που δεν έχουν μεταφορικό μέσο και δεν μπορούν να ταξιδέψουν μέχρι την Καρδίτσα.
3. Ρεκόρ …
Η αναφορά ξανά στον ΑΕΤΟ ΚΑΛΛΙΦΩΝΙΟΥ. Ο οποίος μπορεί να μην κατάφερε την άνοδο στην Α1 ΕΠΣΚ αλλά στην τετραετία ΣΩΚΛΑ κατέχει ορισμένα αξιόλογα ρεκόρ. Πρώτα από όλα, στο διάστημα που ήταν ο πολύπειρος τεχνικός δεν υπήρξε προπόνηση που οι παίκτες να ήταν λιγότεροι από 16- 17, ενώ στην αποστολή πριν τον αγώνα αναγκαζόταν να αποκλείσει από την 18άδα έως και …τέσσερις παίκτες. Και μιλάμε για μία ομάδα Β΄ΕΠΣΚ. Που έχει πολλές δυνατότητες αλλά, στηρίχθηκε αποκλειστικά στα δικά της παιδιά. Αν είχε ή αν ήθελε να ξοδέψει για μεταγραφές μπορεί να έφτανε και στην άνοδο.
4. « Στοίχημα»…
Ο νεαρός Κούτρας που έφερε ο ΤΟΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ από το Πεδινό στον ΔΙΓΕΝΗ αποτελεί ένα προσωπικό «στοίχημα» για τον νεαρό προπονητή που τον πιστεύει. Βέβαια, η διαφορά των κατηγοριών είναι μεγάλη αλλά, ο μικρός έχει τα προσόντα και κυρίως τα σωματικά για να σταθεί. Το όνομα Κούτρας κάτι μου λέει και δεν ξέρω αν έχει συγγενική σχέση με τον Τόμη που έκανε σαφώς καριέρα στο Ποδόσφαιρο. Τα υπόλοιπα θα έρθουν με την προπόνηση. Και άλλες δύο μεταγραφές θα ανακοινώσει ο ΔΙΓΕΝΗΣ ΑΡΤΕΣΙΑΝΟΥ αλλά για όλους τους παίκτες θα έχει άποψη ο κόουτς όπως πρέπει δηλαδή να γίνεται σε όλες τις ομάδες.
5. Φιλικό …
Την Κυριακή υπάρχει ένας καλός λόγος να βρεθεί στο Καρπενήσι ένας Καρδιτσιώτης φίλαθλος. Να συνδυάσει εκδρομή στην δροσιά αφού στην Καρδίτσα θα υπάρχει καύσωνας και να δει ένα φιλικό ομάδων ΣΟΥΠΕΡ ΛΊΓΚΑΣ που μας ενδιαφέρουν. Ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ του Ζήση Καραχάλιου θα αντιμετωπίσει την ΑΕΛ των Γκόλια, Παν. Μπάλα και Γκέκα. Οι «βυσσινί» του Σωτήρη Αντωνίου πάνε για τρίτη εβδομάδα προετοιμασίας αν και είχαν ξεκινήσει για δύο. Η μία εβδομάδα είναι δώρο του Προέδρου.
6. Καλύτερη …
Ο Βασίλης Μανασής που έμεινε ελεύθερος από τον ΑΟ ΑΓΝΑΝΤΕΡΟΥ βρίσκεται στην καλύτερη φάση της Ποδοσφαιρικής του καριέρας. Πέρυσι έκανε ένα πολύ καλό Πρωτάθλημα με την ομάδα του Φάνη Στάθη. Φέτος δεν θα αργήσει να βρει ομάδα αν και ήδη μπορεί να έχει «κλείσει». Τα έχουμε πει για τον παίκτη αυτόν. Αν δεν είχε τραυματισμούς θα μπορούσε να είχε σαφώς καλύτερη καριέρα. Όμως έτσι είναι το Ποδόσφαιρο. Όπως και η ζωή. Δεν έρχονται όλα όπως τα θέλουμε.
7. Καριέρα …
Στον ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ, ομάδα Γ΄ΕΘΝΙΚΗΣ που βρίσκεται στον όμιλο μας κατέληξε ο πολύπειρος αμυντικός Μελίσης. Είναι ο παίκτης που έκανε καριέρα μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Τον είχε πουλήσει με ένα σεβαστό ποσό ο Ζαγοράκης από τον ΠΑΟΚ στον …ΠΑΟ. Αυτή και αν ήταν επιτυχία. Που όμως δεν είχε συνέχεια. Για να φτάσει ο παίκτης αυτός να παίζει πλέον σε μία Ερασιτεχνική κατηγορία που πλέον έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις.

e-max.it: your social media marketing partner