Και φέτος κυανόλευκος ο «Κουτρού»..

ΣΧΟΛΙΑ
Typography

ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΑ με τον Δημήτρη Στάθη


1. Τέλος …
Μπορεί να ήταν ένα μικρό «σήριαλ» αλλά, είχε αίσιο τέλος. Ο ΜΑΚΗΣ ΚΟΥΤΡΟΥΛΙΑΣ θα συνεχίσει να φοράει και τη νέα περίοδο την φανέλα του ΑΟΚ αφού χθες το βράδυ συμφώνησαν οι δύο πλευρές. Σημαντική κίνηση για τους κυανόλευκους αφού μιλάμε για έναν παίκτη που πέρυσι ήταν από τους κορυφαίους , μπορεί και φέτος να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό ενώ, παίζει και σημαντικό ρόλο στο καλό κλίμα των αποδυτηρίων.
2. Ύψος …
Πραγματικά εντυπωσιακή η φωτογραφία των υπογραφών ΜΠΙΤΕΛΗ και ΤΖΕΚΟΥ στον ΑΟ ΣΕΛΛΑΝΩΝ. Με τον πρόεδρο των κυανόλευκων κ. Νούσιο έχουν τοποθετηθεί κατά …ύψος. Ενώ λογικά, ο πιο ψηλός που είναι ο Πρόεδρος έπρεπε να πάει στην μέση. Σε κάθε περίπτωση πάντως ακόμη και στην απαθανάτιση μίας σημαντικής στιγμής για την τοπική ομάδα φάνηκαν οι…. υψηλοί στόχοι.
3. Ημερομηνία …
Άλλαξε η ημερομηνία της επόμενης Γενικής Συνέλευσης της ΑΣΑ και από 19 του μηνός μετατέθηκε στις 26. Θα υπάρξει αναπλήρωση των μελών που αποχώρησαν ενώ δεν αποκλείονται και κάποιες διεργασίες. Πάντως η διοίκηση που ευχόμαστε να προκύψει 27 του μηνός έχει πολύ δύσκολο έργο μπροστά της. Θα πρέπει να ξεκινήσει από την αρχή. Κυριολεκτικά από το …μηδέν.
4. Παράγοντες…
Και ο ΑΟ ΜΥΡΙΝΗΣ είχε «απώλειες» στο ρόστερ του από βασικούς παίκτες όμως η συγκεκριμένη ομάδα βρίσκει πάντα τον τρόπο να οργανώνεται. Διότι διαθέτει αξιόλογους παράγοντες. Με τον ΠΕΤΡΟ ΠΟΛΥΖΟ να παίζει σημαντικό ρόλο στον σχεδιασμό και να βοηθάει ακόμη και εκτός ΔΣ. Όσα χρόνια παρακολουθώ το Τοπικό Ποδόσφαιρο τον συγκεκριμένο άνθρωπο τον θυμάμαι πάντα έτοιμο να προσφέρει για το χωριό του.
5. Επιστροφή …
Μία ακόμη ομάδα μετά τον ΑΟ ΚΥΨΕΛΗΣ αναμένεται να επιστρέψει στο Τοπικό Ποδόσφαιρο. Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΝΑΒΡΑΣ ο οποίος εκτός από διοικητικό κομμάτι αρχίζει και οργανώνεται και αγωνιστικά, αφού αναμένεται να επιστρέψουν ντόπιοι παίκτες που είχαν φύγει ενώ υπάρχουν και κάποιοι άλλοι από κοντινές περιοχές που θα επιλέξουν μία ομάδα που επανέρχεται δριμύτερη.
6. Διαφορά …
Ολοκληρώνει τις μεταγραφές σταδιακά η ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ του Γιάννη Μάγγου και 23 του μηνός θα ξεκινήσει προετοιμασία. Μία ομάδα Γ΄ΕΘΝΙΚΗΣ που πέρυσι απλά εξασφάλισε μία άνετη παραμονή, ενώ φέτος θέλει να κάνει Πρωταθλητισμό. Έχει τις οικονομικές αλλά κα τις αγωνιστικές δυνατότητες, την ώρα που η ΑΣΑ μία ομάδα της ίδιας κατηγορίας δεν έχει ακόμη …διοίκηση. Για να αντιληφθεί κανείς την διαφορά οργάνωσης.
7. Χαρακτήρες …
Αρχίζουν και έρχονται στον ΑΟ ΣΕΛΛΑΝΩΝ «ονόματα» μεγαλύτερα από αυτό του νεαρού κόουτς. Η «διαχείριση» τους είναι ένα θέμα. Είναι όμως πολύ τυχερός αφού τόσο ο ΜΠΙΤΕΛΗΣ όσο και ο ΤΖΕΚΟΣ είναι εξαιρετικοί χαρακτήρες δεν δημιούργησαν ΠΟΤΕ το παραμικρό σε όποιες ομάδες και αν πήγαν, βοηθούν πολύ με την εμπειρία και τον χαρακτήρα τους νεαρούς παίκτες αλλά και τον προπονητή.

e-max.it: your social media marketing partner