Πρέπει να γίνει ξανά …Ατρόμητος

ΣΧΟΛΙΑ
Typography

ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΑ με το Δημήτρη Στάθη


1. «Είδηση»…
Το τι θα κάνει ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΛΑΜΑ ναι, είναι «είδηση». Μία ομάδα που τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί στο Τοπικό Ποδόσφαιρο και έτσι πρέπει. Δυνατότητες υπάρχουν. Και διοικητικές και αγωνιστικές. Το ένα θα φέρει το άλλο. Την Δευτέρα η πρώτη Γενική Συνέλευση που συνήθως είναι τυπική. Ότι και αν γίνει πάντως το νέο Πρωτάθλημα θέλει ανταγωνιστικούς τους πράσινους. Η συνεργασία τους μάλιστα με τον ΗΡΑΚΛΗ ΠΑΛΑΜΑ μπορεί να ανεβάσει την ομάδα επίπεδο αφού οι νεαροί παίκτες θα έχουν ένα σημαντικό κίνητρο διάκρισης και η «μεγάλη» ομάδα θα αρχίσει να «δημιουργεί» δικούς της παίκτες
2. Βοηθός …
Δεν υπήρξε τελικά «έκπληξη» όσον αφορά το θέμα του προπονητή του ΑΟΚ και όπως είχα γράψει πριν ημέρες, ο Γιώργος Νταρακλίτσας είναι ο «εκλεκτός». Η επαφή με τον γυμναστή Κώστα Μαργαρίτη δεν είχε αποτέλεσμα και τώρα η κυανόλευκη διοίκηση σκέφτεται την λύση του Νώντα Καμινιώτη ως βοηθού. Άλλος ένας με την δική του ξεχωριστή «ιστορία» στον ΑΟΚ. Σε κάθε περίπτωση πάντως Γυμναστής χρειάζεται.
3. «Δώρο»…
Δεν υπάρχει καλύτερο δώρο από ένα γνήσιο παντελονάκι της ΜΠΑΓΕΡΝ. Ο Θανάσης Παπαδάκος που στις προπονήσεις της Εθνικής UNDER 15 έμενε με τον Ευαγγέλου που ανήκει στην Πρωταθλήτρια Γερμανίας φρόντισε να μας το φέρει. Μπορεί να μην είναι στα μέτρα μας αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία. Δεν είναι για να το φοράμε απλά, να το βλέπουμε. Μας φτάνει αυτό.
4. Εξελίξεις …
Μέχρι την Δευτέρα ίσως και την Τρίτη θα έχει ξεκαθαρίσει που θα συνεχίσει την καριέρα του ο ΜΕΝΙΟΣ ΘΕΟΛΟΓΗΣ. Η καλή χρονιά του φέτος αποτελεί «παρακαταθήκη». Τον πρώτο λόγο έχει η νυν ομάδα του η ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ με την θα μιλήσει σήμερα η αύριο. Η ομάδα της ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ θέλει να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο Πρωτάθλημα και πρέπει να ξεκινήσει από έναν καλό «άσσο»…
5. Προσφορά …
Ο Νίκος Γκόλιας, ο Παν. Μπάλλας και ο Βασίλης Ρόβας ταξίδεψαν χθες μέχρι την Ηγουμενίτσα για να λάβουν μέρος σε ένα Ποδοσφαιρικό αγώνα για φιλανθρωπικό σκοπό. Η προσφορά του Ποδοσφαίρου στο κοινωνικό σύνολο. Και οι τρεις Καρδιτσιώτες παίκτες δείχνουν πως ο Ποδοσφαιριστής πρώτα από όλα πρέπει να είναι άνθρωπος.
6. Επιλογή …
Το ρεπορτάζ «τρέχει» και όταν αφορά τοπικές ομάδες αποκτά ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Και με τον ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΦΛΙΑ έχει έρθει σε επαφή η διοίκηση του ΤΑΥΡΩΠΟΥ που στο θέμα αυτό δείχνει να προβληματίζεται. Τι πιο απλό να κρατήσει αυτόν που την έβγαλε κατηγορία. Δεν είναι επιτυχημένος; Μήπως δεν έχει την …Α΄ΕΠΣΚ; Εκτός και αν υπάρχει και εδώ διαφορά «φιλοσοφίας»
7. Προτάσεις ….
Μικρότερο εξοδολόγιο, πιο φθηνά δελτία [ τώρα κοστίζουν 22, 5 ευρώ το ένα για όλες τις ηλικίες], μία «βοήθεια» στο ποσό που καταβάλλεται στον γιατρό, είναι μερικές από τις προτάσεις που συζητούν οι υπεύθυνοι των ομάδων ενόψει των νέων Πρωταθλημάτων. Τα οικονομικά περιθώρια στενεύουν και η ΕΠΣΚ πρέπει να βοηθήσει περισσότερο.

e-max.it: your social media marketing partner

 oikologiki1 

 oikologiki1