«Μία κατηγορία μόνος του»

ΣΧΟΛΙΑ
Typography

ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΑ με το Δημήτρη Στάθη


1. Κορυφαίος …
«Αυτόν αφήστε τον. Δεν μπορούμε να συγκριθούμε μαζί του. Είναι μία κατηγορία μόνος του.» ΄Τάδε έφη ο πρώην διεθνής γκολκήπερ της Εθνικής Αγγλίας Τζών Χάρτ, για τον ΜΑΝΟΥΕΛ ΝΟΙΕΡ. Σήμερα λοιπόν 6μμ καθίστε αναπαυτικά στο καναπέ σας για να δείτε τον ΚΟΡΥΦΑΙΟ. Γιατί ο γκολκήπερ της ΜΠΑΓΕΡΝ αποτελεί «ατραξιόν» μόνο τους.
2. Αλλαγή
Είναι η δεύτερη φορά, ή μάλλον η τρίτη που φεύγει ο κόουτς από τον ΣΩΚΡΑΤΕΣ. Την άλλη φορά τον είχαν γυρίσει …πίσω. Τώρα όμως πρέπει να ψάξουν τον «διάδοχο του» Αν δεν τον έχουν βρει κιόλας. Περίπου 70 Πτυχιούχοι υπάρχουν, εκτός από τους εμπειρικούς. Εξαρτάται και τι θέλει να κάνει η ομάδα. Οι ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ πχ επιβάλλουν ξεχωριστό προπονητή.
3. Αναμονή …
Όσον αφορά την περίπτωση του ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΦΛΙΑ για τον πάγκο του ΑΟΚ οι πληροφορίες μου αναφέρουν ότι απλά υπήρξε μία επαφή, χωρίς τίποτα οριστικό. Ο έμπειρος τεχνικός προφανώς περιμένει και αυτός στο …ακουστικό του. Πάντως η κυανόλευκη δεν είναι η μοναδική ομάδα που δεν βιάζεται όσον αφορά το θέμα προπονητή. Είναι και άλλες πολλές που δεν έχουν «ξεκαθαρίσει» το θέμα αυτό ακόμη.
4. Συνέχεια …
Σίγουρα θα ήταν ότι καλύτερο να συνεχίσει ο κόουτς στον ΑΟ ΖΑΙΜΙΟΥ για να ολοκληρώσει αυτό που άρχισε. Ήδη η ομάδα παρουσίασε αρκετά στοιχεία βελτίωσης και έχει περιθώρια. Άλλωστε δεν είναι ότι πιο συνηθισμένο μία Γ΄ΕΠΣΚ να έχει στον πάγκο της όχι μόνο Πτυχιούχο αλλά και από τους πλέον εξελίξιμους στο Τοπικό Ποδόσφαιρο.
5. Υποψήφιος …
Και ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ έχει δεχθεί κρούση από ομάδες παρά το γεγονός ότι ο ΑΟ ΣΕΛΛΑΝΩΝ παρέμεινε και πέρυσι ως γυμναστής είχε κάνει πολύ καλή δουλειά. Δεν είναι όμως βέβαιο ότι θα συνεχίσει. Έτσι «αυτόματα» γίνεται υποψήφιος Προπονητής ενόψει της νέας χρονιάς. Με ικανοποιητικά δείγματα γραφής στο πρόσφατο παρελθόν.
6. Φιλικό …
Όλο το «βάρος» στους ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ της ΑΣΑ ρίχνει τώρα το καλοκαίρι ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΟΥΤΑΣ και ήδη 25 του μηνός έχει προγραμματίσει φιλικό. Μόνο που δεν έχει βρεθεί ακόμη αντίπαλος. ΛΑΜΙΑ και ΒΕΡΟΙΑ είναι οι υποψήφιες ομάδες αλλά, όπως λέει και ο κόουτς το ενδιαφέρον έχει ατονίσει από κάθε πλευρά. Έχει και …ΜΟΥΝΤΙΑΛ. Στην ΜΑΓΟΥΛΑ πάντως κόντρα στον ΗΡΑΚΛΗ υπήρξε μεγάλη συμμετοχή.
7. Προσφυγή…
Με τα καλύτερα λόγια μιλούσε ο «μπόμπερ» για τον γκολκήπερ της ΑΣΑ, Κατσίκα, τονίζοντας ότι τουλάχιστον σε ομάδα Γ΄ΕΘΝΙΚΗΣ μπορεί να σταθεί άνετα. Και πριν τελειώσουν οι έπαινοι έκανε και αυτός …προσφυγή. Με μία συμμετοχή ως βασικός στο Αιγίνιο όταν ο Γκέκας ήταν τραυματίας.
8. Χαρακτήρας …
Εξαιρετική επιλογή ο Γιώργος Γκατζίκης ως βοηθός του Λάμπρου Καλογεράκη. Όχι μόνο γιατί γνωρίζει καλά πρόσωπα και πράγματα στον ΗΡΑΚΛΗ ΣΟΦΑΔΩΝ αλλά διότι είναι και εξαιρετικός χαρακτήρας. Χαμηλών τόνων, αγαπητός σε όλους. Άλλωστε τόσα χρόνια στα γήπεδα δεν έδωσε ποτέ δικαίωμα. Είναι δείγμα επιπέδου για μία ομάδα να εμπιστεύεται ένα «δικό της παιδί»..

e-max.it: your social media marketing partner

 oikologiki1 

 oikologiki1