«Περιμένω τον …ΑΟΚ»

ΣΧΟΛΙΑ
Typography

ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΑ με το Δημήτρη Στάθη


1. Προπονητής …
Για να βάλουμε λοιπόν τα πράγματα σε μία σειρά. Μία νέα διοίκηση όπως αυτή του ΑΟΚ πως ιεραρχεί τις προτεραιότητες της. ΠΡΩΤΑ από όλα λύνει το θέμα του ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ. Ξεκαθαρίζει αν θα διατηρήσει αυτόν που έχει ή θα πάρει κάποιον άλλο. Για να έχει και αυτός άποψη όσον αφορά το ρόστερ. ΕΠΕΙΤΑ υπάρχει η συζήτηση με τους υπάρχοντες παίκτες. Ποιοι μένουν ποιοι φεύγουν. Και ΤΕΛΟΣ σχεδιάζονται οι μεταγραφές. Οι κυανόλευκοι μάλλον βρίσκονται ακόμη στην αρχή και «ταλαιπωρούνται» λίγο με το θέμα του Προπονητή. Έτσι έχει λογική και θέτει ηθικό θέμα η δήλωση του ΧΡ. ΜΠΑΝΤΖΙΑ, «περιμένω τον …ΑΟΚ»
2. Δριμύτερος …
Η φετινή χρονιά για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΑΛΛΑΙΟΚΛΗΣΙΟΥ μόνο επιτυχημένη μπορεί να χαρακτηριστεί. Έστω και αν δεν τα κατάφερε στα μπαράζ ανόδου. Και την επόμενη περίοδο θα επιστρέψει …δριμύτερος ακολουθώντας την γνωστή «συνταγή» της επιτυχίας που θέλει στον πάγκο την ΙΒΑΝΚΑ ΖΝΤΡΑΦΚΟΒΙΤΣ της οποίας η προσφορά φέτος εκτιμήθηκε ιδιαίτερα. Αν και γυναίκα έδειξε ότι μπορεί να τα καταφέρει αρκετά καλά σε έναν «δύσκολο» πάγκο. Γιατί όταν μια ομάδα θέλει να πρωταγωνιστήσει μόνο …εύκολος δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.
3. Θητεία ….
Νέα διοίκηση λοιπόν στον ΤΑΥΡΩΠΟ και δεν θα ήθελα να σταθώ στα πρόσωπα που έτσι και αλλιώς είναι αξιόλογα αλλά στην θητεία της. Για δύο χρόνια λοιπόν ένα λογικό χρονικό διάστημα για να προγραμματίσει και να «δουλέψει» μία ομάδα. Ακόμη καλύτερα θα ήταν και …τρία. Για να μπορούν να φανούν ακόμη καλύτερα τα όποια αποτελέσματα. Ο ένας χρόνος που υπάρχει στις περισσότερες ομάδες απλά, κάθε καλοκαίρι μεγαλώνει τα προβλήματα.
4. Παράγοντες …
Πραγματικά ενδιαφέρουσα η τοποθέτηση του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ όσον αφορά την κατάσταση που υπάρχει στις ΤΟΠΙΚΈΣ ΟΜΑΔΕΣ με τους υπεύθυνους ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ. Έτσι κάνουν οικονομία γιατί νομίζω ότι αυτή η κάρτα κοστίζει 75 ευρώ για ολόκληρη την χρονιά και αυτός που την κατέχει μπορεί να είναι …ηλεκτρολόγος. Το θέμα είναι όμως τι θέλουν οι ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ. Να μην ξοδέψουν χρήματα που θα «πιάσουν τόπο» αφού είναι πολύ σημαντικό ποιος μαθαίνει τα μικρά παιδιά, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.
5. Εξοδολόγιο…
Ποιο είναι το ποσό – ρεκόρ σε εξοδολόγιο που πλήρωσε φέτος τοπική ομάδα, ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ σε αγώνα μπαράζ; . Έφτασε τα ..225 ευρώ παρακαλώ αφού εκτός όλων των άλλων [ τέταρτος διαιτητής, γιατρός] ένα σεβαστό ποσό πήρε ο διαιτητής που πήγε με ταξί στο γήπεδο. «Πολλά τα λεφτά ..Άρη» που έλεγε στην θρυλική ταινία «ΛΟΛΑ» ο Κούρκουλος στον Καλογήρου.
6. «Έκπληξη»…
Μπορεί να χαρακτηριστεί ως «έκπληξη» η επιλογή του Νίκου Καρακώστα για τον πάγκο του ΑΣΤΕΡΑ, όχι γιατί δεν έχει ικανότητες αλλά διότι τον τελευταίο χρονικό διάστημα κρατούσε αποστάσεις από τους πάγκους. Είναι μία προσωπικότητα στο Ποδόσφαιρο αλλά, το Ερασιτεχνικό έχει τις δικές του δυσκολίες. Η επιστροφή του πάντως προξένησε ενδιαφέρον.
7. «Απάντηση»…
Χθες ο ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ έκανε χατ- τρυκ και στο 88΄ «γλίτωσε» την ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ από …ήττα. Το τελικό
3-3 ήταν αποτέλεσμα του καλύτερου ματς που είδαμε μέχρι τώρα. Η ΙΣΠΑΝΙΑ παρουσίασε αμυντικά προβλήματα. Ο σούπερ – Πορτογάλος έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις του. Πάει για πρώτος σκόρερ. Έστω και αν δεν φτάσει μακριά η Εθνική του. Σήμερα περιμένουμε «απάντηση» από τον ΜΕΣΙ…

e-max.it: your social media marketing partner

 oikologiki1 

 oikologiki1