Όλοι οι άνθρωποι του …Προέδρου

ΣΧΟΛΙΑ
Typography

ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΑ με το Δημήτρη Στάθη


« Όνομα»…
Είναι αναμφίβολα το πιο «ηχηρό» όνομα στο νέο ΔΣ του Ηρακλή Σοφάδων. Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ είναι ο πλέον ιδανικός για ΠΡΟΕΔΡΟΣ λόγω πρεστίζ, γνώσεων, γνωριμιών και προσωπικότητας. Είναι αυτός που όταν μιλήσει όλοι θα τον ακούσουν που λόγω εμπειριών ξέρει το Ποδόσφαιρο καλύτερα από τον καθένα. Τέλος, η «βιτρίνα» μίας ομάδας είναι αυτός που ηγείται και έχει ανάλογο πρεστίζ. Οι υπόλοιποι είναι όλοι οι άνθρωποι του Προέδρου.
Επιτροπή;
Όταν αναφερόμαστε σε αυτή την λέξη εννοούμε ορισμένα πρόσωπα που την αποτελούν. Στην ΕΠΣΚ για ποια πειθαρχική επιτροπή μιλάμε; Μόνη της είναι η καθόλα αξιόλογη δικηγόρος ΟΛΥΜΠΙΑ ΤΕΓΑ και θα μπορούσε άνετα να αποκαλείται υπεύθυνη Πειθαρχικού αφού ο αξιόλογος και «καθαρός» χαρακτήρας της μόνο «μεγαλεία» και τίτλους δεν επιζητά. Την δουλειά της κάνει όσο πιο ευσυνείδητα μπορεί.
Προγραμματισμός …
Όπως και να έχει ήταν ένα θέμα η ένσταση που είχε να αντιμετωπίσει ο ΤΑΥΡΩΠΟΣ. Μπορεί να υπήρχε αισιοδοξία για την τελική έκβαση της αλλά, δεν έλειπε και μία ανησυχία. Τέλος καλό, όλα καλά όμως και πλέον η ομάδα του Αγίου Νικολάου μπορεί να ξεκινήσει τον προγραμματισμό της ενόψει της νέας χρονιάς παρά το γεγονός ότι είναι νωρίς ακόμη. Πρώτο μέλημα ο προπονητής. Αν και όπως φαίνεται θα συνεχίσει ο ΤΑΚΗΣ ΔΡΟΣΟΣ.
Ρουμανία …
Έχει μία τάση να περιοδεύει την Βαλκανική ο «ΜΟΥΡΙΝΙΟ» Έτσι ενώ την προηγούμενη φορά είχε εκδράμει στην ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, τώρα εκμεταλλευόμενος το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος επέλεξε την ΡΟΥΜΑΝΙΑ. Με βασικό προορισμό το ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ αλλά, θα υπάρξουν και άλλες πόλεις στο πρόγραμμα. Οι προπονητές και δη οι ελεύθεροι που δεν έχουν οικογενειακές υποχρεώσεις πρέπει να ανανεώνονται και να εμπλουτίζουν τις εμπειρίες τους. Για να έχουν και καλύτερη απόδοση στον πάγκο.
«Αντίο»…
«Δεν είναι σίγουρο ότι θα συνεχίσω» δήλωσε ο ΜΑΝΟΛΟ ΧΙΜΕΝΕΘ. Ο προπονητής που πήρε Πρωτάθλημα με την ΑΕΚ σκέφτεται και την …ΙΣΠΑΝΙΑ. Προσωπικά, δεν θα μου λείψει καθόλου. Πολύ «σφιχτός» αμυντικογενής, χωρίς ρίσκο και φαντασία στο παιχνίδι του κατάφερε να φτάσει το ΔΙΚΕΦΑΛΟ στην κορυφή λόγω τύχης, σταθερότητας και ενός ανέλπιστου «δώρου» από τον ΠΑΟΚ. Δεν ήταν ο κορυφαίος την χρονιά που πέρασε. Την πιο θεαματική μπάλα προσέφερε ο Αυστριακός κόουτς Κάναντι του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ.
Νωρίς …
Τα μπαράζ τελείωσαν, ο ΑΟΚ παρέμεινε τελικά στην κατηγορία σε μία δύσκολη χρονιά που ξεκίνησε με πολλά προβλήματα. Αυτή που έρχεται αναμένεται σαφώς πιο οργανωμένη όπως έχει τονίσει ο κυανόλευκος Πρόεδρος κ. Καψιώτης ενώ προσπαθώντας να βγάλω «είδηση» ρώτησα σημαίνον μέλος του ΔΣ αν θα συνεχίσει ο κόουτς. Η απάντηση ήταν πως «Είναι νωρίς ακόμη για οποιαδήποτε απόφαση.»
Επόμενη …
Το οικονομικό «άνοιγμα» του ΑΟ ΣΕΛΛΑΝΩΝ δηλαδή οι υποχρεώσεις της χρονιάς που πέρασε δεν είναι μεγάλες αλλά, αν τελικά παραμείνει όπως όλοι ευχόμαστε το «πρόβλημα» θα είναι η επόμενη ημέρα. Γιατί η Γ΄ΕΘΝΙΚΗ είναι μία Ερασιτεχνική κατηγορία με επαγγελματικές υποχρεώσεις αν θέλει μία ομάδα να σταθεί. Τα έξοδα είναι πολλά ενώ τα έσοδα, ελάχιστα.

e-max.it: your social media marketing partner