Δεν θέλει κόπο, θέλει …τρόπο

ΣΧΟΛΙΑ
Typography

ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΑ με το Δημήτρη Στάθη


Μπάτζετ …
Η περίπτωση του ΑΣΤΕΡΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ είναι χαρακτηριστική για το πώς μπορεί να δημιουργηθεί μία ανταγωνιστική ομάδα χωρίς μεγάλο μπάτζετ. Οι Ερυθρόλευκοι δεν συγκρίνονται με τα οικονομικά δεδομένα ΤΑΥΡΩΠΟΥ και ΝΕΑΣ ΝΙΚΗΣ. Και όμως αναδείχθηκαν Πρωταθλητές. Παίζοντας μάλιστα και καλή μπάλα. Χωρίς εντυπωσιακές μεταγραφές και με έναν εκτελούντα χρέη προπονητή, τον ΚΩΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΛΟ που τα κατάφερε μία χαρά. Το πιο σημαντικό επίτευγμα του; Κράτησε τις ισορροπίες στα ..δύσκολα. Σημαντική επιλογή της διοίκησης που τον πίστεψε και αναμένεται να τον …ξαναπιστέψει.
Επιτυχία …
Με απόλυτη επιτυχία οργανώθηκε το τουρνουά χθες στο γήπεδο Μαγούλας για φιλανθρωπικό σκοπό με την συμμετοχή των ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ της τοπικής ομάδας, της ΑΣΑ και του ΗΡΑΚΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. Οι ΠΑΛΑΙ ΜΑΧΟΙ του οποίου είναι πολύ ευαίσθητοι σε ανθρώπινα θέματα και ανταποκρίθηκαν αμέσως στην πρόσκληση. Τιμήθηκε ο μεγάλος Σπύρος Θώδης, ο Βάιος Καραγιάννης και από τη νεότερη γενιά, ο ΝΙΚΟΣ ΓΚΟΛΙΑΣ που κατάγεται φυσικά από την ΜΑΓΟΥΛΑ και ο ΘΩΜΑΣ ΝΑΖΛΙΔΗΣ.
Τάκλιν …
«Τρόμαξε» από τα ..τάκλιν του ΔΗΜ. ΚΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΥ [ πάντα δυναμικός] ο προπονητής των ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ του ΗΡΑΚΛΗ, ΚΩΣΤΑΣ ΑΙΔΙΝΙΟΥ [ από τους καλύτερους μέσους της δεκαετίας του 80] και έκανε παράπονα στον …συνάδελφο του ΠΑΝ. ΜΠΟΥΤΑ. «Εντάξει, θα σας αφήσουμε να κερδίσετε, μόνο παίξτε πιο ήρεμα» του είπε.
Διαφορά …
Φυσικά και ήταν οι απόλυτοι πρωταγωνιστές οι ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ της ΑΣΑ στο χθεσινό τουρνουά, αφού μόνο …ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ δεν μπορούν να χαρακτηριστούν. Έχουμε και λέμε. ΜΠΕΚΟΣ, ΚΟΥΤΡΟΥΛΙΑΣ, ΣΤΑΘΗΣ, ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤ, ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤ, ΠΑΠΑΕΥΑΓΓΕΛΟΥ, ΛΑΠΠΑΣ ΔΗΜ, ΚΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜ, ΖΑΓΓΟΣ Β., ΓΡΑΒΒΑΝΗΣ ΒΑΣ. ΤΖΙΦΟΥΛΗΣ,ΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΗΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΚΑΤΣΕΛΟΣ, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΓΟΥΛΑΣ με έκτακτη συμμετοχή τον γκολκήπερ ΗΛΙΑ ΚΥΡΚΟ και προπονητή τον ΠΑΝ. ΜΠΟΥΤΑ συνέθεταν ένα πολύ καλό ρόστερ που έκανε την διαφορά. Και αυτό φάνηκε μέσα στο γήπεδο.
«Στόχαστρο» …
Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ του Κώστα Κατσουράνη έχει μία «φιλοσοφία». Να μην παίρνει ξένους παίκτες. Να στηρίζεται σε Έλληνες και αν είναι δυνατόν ντόπιους από Τοπικά Πρωταθλήματα, όπως ο σέντερ – φορ Μωραίτης. Τόνισε όμως ο παράγοντας της ομάδας της Πάτρας ότι αν τελικά αποφασίσουν να πάρουν ξένους θα εξετάσουν πολύ σοβαρά την περίπτωση Σουντούρα, ο οποίος το απόγευμα της Κυριακής ήταν εντυπωσιακός.
Ντεμπούτο …
Πρώτη συμμετοχή φέτος στην 11άδα της ΑΣΑ και για τον ΑΝΔΡΕΑ ΧΑΝΤΖΗ έστω και για λίγα λεπτά στο ματς της Πάτρας κόντρα στην Παναχαική. Ένας τεχνίτης ακραίος μέσος. Αυτά που του λείπουν γίνονται στο Γυμναστήριο. Δεν είναι δύσκολο να δυναμώσει. Έχει καλά στοιχεία αλλά, για να εξελιχθεί χρειάζεται επιμονή και υπομονή. Τη νέα περίοδο πρέπει να είναι σαφώς πιο έτοιμος.
«Μεταγραφή»…
Πάνε να ανατραπούν τα ..δεδομένα στην ΜΑΤΑΡΑΓΚΑ μετά την «μεταγραφή» του ΑΟ ΑΡΝΗΣ. Όχι παίκτη αλλά, ενός πολύπειρου παράγοντα που είχε διατελέσει ακόμη και …Πρόεδρος στον ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ. Όμως όπως και ο ίδιος υποστηρίζει δεν μπορεί να βρει σημεία επαφής με την ομάδα αυτή πλέον. Και θα αναλάβει τις Δημόσιες Σχέσεις σε μία ομάδα που φέτος είναι πιο …μικρή αλλά δεν ξέρουμε που θέλει να είναι τη νέα περίοδο. Βρισκόμαστε πλέον στην αρχή μία κόντρας ή θα υπάρχει συνεργασία;

e-max.it: your social media marketing partner

amarantes eshop