Ώρα για …νυστέρι

ΣΧΟΛΙΑ
Typography

ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΑ με το Δημήτρη Στάθη


Τέλος …
Σοβαρός ο τραυματισμός για τον γκολκήπερ του ΑΟ ΚΡΑΝΕΑΣ, Θωμά Κοντό, ο οποίος χάνει το υπόλοιπο της χρονιάς και αυτό αποτελεί βέβαια σημαντική απώλεια για την ομάδα του. Η ρήξη χιαστού επιβάλλει άμεση επέμβαση και έναν σεβαστό χρόνο αποκατάστασης. Μιλάμε βέβαια για τη νέα χρονιά στην οποία καλώς εχόντων των πραγμάτων θα επιστρέψει στην ενεργό δράση ο έμπειρος «άσσος».
Δίδυμο …
Μπορεί τώρα οι δρόμοι τους να έχουν χωρίσει αφού ο ένας είναι προπονητής στη ΝΙΚΗ ΚΕΔΡΟΥ και ο άλλος γκολκήπερ στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΑΛΛΑΙΟΚΛΗΣΙΟΥ, ωστόσο μπορούν να αποτελέσουν ένα Ποδοσφαιρικό δίδυμο που μπορεί να εμπιστευθεί κάθε τοπική ομάδα. Ο ΔΗΜ. ΜΠΟΛΤΣΗΣ και ο ΚΩΣΤΑΣ ΝΟΥΛΑΣ έχουν έναν δικό τους ξεχωριστό κώδικα επικοινωνίας και συνεργασίας. Τα πρώτα αξιόλογα δείγματα γραφής είχαν φανεί στον ΑΣΚΛΗΠΙΟ, μία ομάδα την οποία ανέβασαν από την Γ΄ΕΠΣΚ στην Β΄ΕΠΣΚ και η οποία τώρα δεν υφίσταται. Η επόμενη μικρή ωστόσο εμφάνιση τους στην ΑΠΟΚ δεν μπορεί να αξιολογηθεί. Το σίγουρο είναι ότι όταν τους ξαναδοθεί μία καλή ευκαιρία θα μπορέσει να αποδειχθεί ξανά η αξία αυτού του δίδυμου.
Χρονιά …
Όσο πλησιάζει το τέλος ενός Πρωταθλήματος, τόσο τα ματς γίνονται πιο σημαντικά. Αυτό όμως που θα δώσει ο ΑΟ ΣΕΛΛΑΝΩΝ την Κυριακή στο ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ κόντρα στον ΡΗΓΑ ΦΕΡΡΑΙΟ είναι πραγματικά ολόκληρη η χρονιά. Δύο είναι τα σημαντικά δεδομένα. Το πρώτο, ότι στους κυανόλευκους μπορεί να βολεύει και η ισοπαλία και το δεύτερο, ότι είναι καλύτερη ομάδα. Αρκεί βέβαια να το δείξουν στο γήπεδο. Σε μία πραγματικά πολύ δυνατή έδρα.
Παραμονή …
Και μετά την ήττα από τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΟΝΤΟΥ βγήκαν τα…. κομπιουτεράκια. Αν λοιπόν η παραμονή φτάσει κοντά στους ….40 βαθμούς τότε η ΑΣΑ εκτός από το εξάποντο από ΑΧΑΡΝΑΙΚΟ και ΒΕΡΟΙΑ χρειάζεται ακόμη τρία ματς και …μισό για να βρίσκεται και τη νέα περίοδο στην ΦΟΥΤΜΠΟΛ ΛΙΓΚ. Την Κυριακή στο ΑΛΚΑΖΑΡ παίζει με μία ομάδα, τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ που έχει ξεμείνει από στόχους. Δεν έχει κίνητρο. Είναι όμως πολύ καλός στην έδρα του.
Καφέ …
Μετά το τέλος του ματς στο ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΚΟ και την ήττα των κυανόλευκων με 3-1, η τοπική ομάδα προσκάλεσε την αποστολή του ΑΟΚ για να την κεράσει έναν καφέ στο πλαίσιο της φιλοξενίας και του Αθλητικού Πολιτισμού. Είναι σημαντικό οι τοπικές ομάδες να έχουν καλές σχέσεις. Πάντα. Θα προξενούσε ακόμη περισσότερη εντύπωση αν οι γηπεδούχοι έκαναν την ίδια κίνηση, αν είχαν …χάσει το ματς.
Άδεια …
Στην Ν.Α Αττική, εκεί όπου ανήκει η δική μας ΣΟΥΛΑ ΚΟΥΡΟΜΠΙΛΙΑ τα Πρωταθλήματα έχουν σταματήσει από την Αστυνομία γιατί δεν έχουν άδεια τα γήπεδα. Εδώ τα δικά μας έχουν όλα; Λεπτομέρεια θα πει κανείς. Αλλά, αν συμβεί κάτι τότε αυτός που είναι υπεύθυνος σίγουρα θα έχει πρόβλημα. Διαφορετικά, δεν θα σταματούσαν τα Πρωταθλήματα…
Ευκαιρία …
Ο Σωτήρης Αντωνίου είναι ένας νεαρός ανερχόμενος προπονητής και είναι καλό που ο Αλέξης Κούγιας του δίνει την ευκαρία στην ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ. Αρκεί να τον στηρίξει. Γιατί η πίστωση χρόνου είναι απαραίτητη. Βέβαια, υπάρχει πίεση στους «βυσσινί» αφού δεν έχει ξεκαθαρίσει η υπόθεση παραμονή. Παράλληλα δηλαδή με την ευκαιρία υπάρχει και …πρόκληση.

 

e-max.it: your social media marketing partner

 oikologiki1 

 oikologiki1