ΑΡΘΡΑ
Typography

Με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση μέσω των πανελλαδικών εξετάσεων ο Δήμαρχος Σοφάδων Θάνος Σκάρλος, προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά που κάτω από δύσκολες εκπαιδευτικές και υγειονομικές συνθήκες πέτυχαν τον στόχο τους δίνοντας τον επίπονο αγώνα εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Η ανακοίνωση των βάσεων των Πανελλαδικών Εξετάσεων, ολοκληρώνει μια επίμονη και πολύχρονη προσπάθεια και αποτελεί την απαρχή μιας νέας δημιουργικής πορείας . Θερμά συγχαρητήρια στους επιτυχόντες, καλό ξεκίνημα και καλές σπουδές. Από σήμερα ξεκινά μια νέα ζωή γι’ αυτούς και ανοίγονται νέοι ορίζοντες με στόχους και φιλοδοξίες.

 Φυσικά, τα συγχαρητήρια αξίζουν οι γονείς των μαθητών καθώς και οι καθηγητές τους, οι οποίοι από την πλευρά τους συνέβαλαν καθοριστικά στην επίτευξη των στόχων τους, εν μέσω μιας ιδιαίτερα δύσκολης συγκυρίας.

Οσο για τους  μαθητές που δεν έφτασαν στο επιθυμητό αποτέλεσμα, δεν πρέπει να απογοητευθούν. Όποιο δρόμο κι αν ακολουθήσουν, ας έχουν στην σκέψη τους, ότι η ζωή θα τους προσφέρει πολλές ακόμη ευκαιρίες, για να επιτύχουν τους στόχους τους. Με επιμονή, μεθοδικότητα και θάρρος, να συνεχίσουν τον ωραίο αγώνα και να είναι βέβαιοι ότι οι προσπάθειές τους θα ευοδωθούν.

Εύχομαι σε όλους υγεία και καλή πρόοδο!

Ο Δήμαρχος Σοφάδων
Θάνος Σκάρλος

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

mbgif2

 

  

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->