ΑΡΘΡΑ
Typography

Στις 24 και 25 ΜαΪου 2022 πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα το έκτακτο Καταστατικό Συνέδριο για την τροποποίηση όλων των άρθρων (1-39) του καταστατικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτικών Συνταξιούχων του Δημοσίου (Π.Ο.Π.Σ).

        Δυστυχώς δεν υπήρξε πλειοψηφία σε καμία από τις δύο παρατάξεις κι έτσι τροποποιήθηκαν μόνο τα άρθρα, στα οποία υπήρξε ομοφωνία . Τα άλλα παραμένουν ως έχουν. Ελπίζουμε σε ένα άλλο Συνέδριο να τροποποιηθούν κι αυτά.

        Συνέχεια στις 26 και 27 Μαϊου πραγματοποιήθηκε το 71ο Πανελλαδικό Εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολ. Συνταξ. Του Δημοσίου.Ψηφίστηκαν ομόφωνα τα πεπραγμένα του απερχόμενου Δ.Σ καθώς και ο απολογισμός και προϋπολογισμός της Π.Ο.Π.Σ.

      Για την εκλογή  του νέου ΔΣ και της Εξελεγκτικής Επιτροπής κατατέθηκαν δύο ψηφοδέλτια . Ψήφισαν 108 αντιπρόσωποι, που συμμετείχαν στο Συνέδριο από όλους τους Συλλόγους της χώρας.

      Αποτελέσματα Εκλογών :

  1. ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤ. ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ( Ε.ΠΟ.Σ ) 74  ψήφοι.
  2. ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΥΝΤ. ΔΗΜΟΣΙΟΥ (ΕΚΣΔΗ ) 37  ψήφοι.

Πρόεδρος εκλέγεται ο κ. Ηλίας Ηλιόπουλος από το ψηφοδέλτιο της Ε.ΠΟ.Σ.

Νιώθουμε μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια, διότι στο νέο ΔΣ της Ομοσπονδίας μας ( Π.Ο.Π.Σ ) εξελέγη και η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου μας κ. Παναγιώτα Βασιλάκου.

Γνωρίζουμε ότι για μία τριετία τουλάχιστον θα μας εκπροσωπήσει επάξια. Της ευχόμαστε καλή και δημιουργική θητεία.

   Το  ΔΣ

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

mbgif2

 

  

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->