ΑΡΘΡΑ
Typography

«Αγαπητοί μαθητές, Η στιγμή των πανελλαδικών εξετάσεων έφτασε. Αναμφίβολα είναι ένας σημαντικός σταθμός στη ζωή σας και ο καθένας από σας θα κάνει την προσπάθειά του, για να ακολουθήσει το δρόμο που επιθυμεί.

Η πανδημία του κορωνοϊού, δεν άφησε ανεπηρέαστο ούτε αυτό το σχολικό έτος. Έγιναν πολλές φορές υπερβάσεις και διδαχθήκαμε όλοι ότι με υπομονή, επιμονή, ψυχραιμία  και δυνατή πίστη, μπορούμε να παραμείνουμε προσηλωμένοι στους στόχους μας.

Είναι βέβαιο, ότι μετά από κάθε δοκιμασία, όλοι βγαίνουν πιο δυνατοί.

Έτσι τώρα, δυνατοί και αποφασισμένοι, καλείστε οι υποψήφιοι των πανελλαδικών να δώσετε τη μάχη των εξετάσεων και να ανοίξετε την πόρτα της φοιτητικής ζωής.

Να οριοθετήσετε νέους στόχους. Οι πανελλήνιες εξετάσεις αποτελούν τον πρώτο μεγάλο αγώνα, στο στίβο των επιδιώξεών σας.

Τα «όπλα» σας, είναι πολλά, η ευφυΐα σας, οι γερές βάσεις, οι γνωστικές σας κατακτήσεις και η  καλή προετοιμασία σας. Σύμμαχοι και συμπαραστάτες οι εκπαιδευτικοί μας, που σας εφοδίασαν με πολύτιμες γνώσεις και η αμέριστη στήριξη των γονέων σας.

Πιστέψτε στον εαυτό σας, υπερασπιστείτε τις επιλογές σας, κυνηγήστε με σθένος τα όνειρά σας. Οπλιστείτε με ηρεμία, νηφαλιότητα και ψυχραιμία.

Διαγωνιστείτε με αυτοπεποίθηση και με εμπιστοσύνη στις πνευματικές σας δυνάμεις.

Η μάθηση είναι ένα «συνεχές» ταξίδι, με πολλούς σταθμούς και πάντα ανοιχτούς ορίζοντες. Εκείνος που επιμένει να μοχθεί και να αγωνίζεται για το καλύτερο, στο τέλος δικαιώνεται..

Να θυμάστε ότι το μέλλον, είστε εσείς! Ο κόσμος είναι δικό σας.

H έκβαση αυτής της προσπάθειας  δεν ορίζει, ούτε προδιαγράφει την ζωής σας.  Η εισαγωγή σας σε κάποια σχολή, είναι μεν προϋπόθεση,  για την επαγγελματική επιτυχία, αλλά αυτή δεν είναι  η μόνη.

Ο κύκλος του αγώνα που όλοι μας κάνουμε, για να συναντήσουμε και να εκπληρώσουμε τα όνειρά μας, δεν κλείνει ποτέ!

Εύχομαι η Καρδίτσα,  που σημειώνει πρωτιές  κάθε χρόνο,  να διακριθεί και φέτος για τις επιτυχίες σας.

Να μας κάνετε όλους υπερήφανους , να ανταμειφθείτε για   τους κόπους σας , να ικανοποιηθούν οι καθηγητές σας  και να νιώσουν χαρά οι γονείς και οι φίλοι σας .

Η σκέψη και οι ευχές μας είναι μαζί σας.

Καλή επιτυχία!»

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

mbgif2

 

  

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->