Απάντηση της αντιπολίτευσης στο δήμο Μουζακίου

ΑΡΘΡΑ
Typography

Δεν μας εκπλήσσει που ο Δήμαρχος Μουζακίου δεν κατάλαβε την ουσία της τοποθέτησής μας σχετικά με την οδική σύνδεση Mουζάκι –Λίμνη Πλαστήρα.

Η ανεπάρκεια του σε όλα τα θέματα, η προσπάθεια του να καπηλευθεί ζωντανούς και νεκρούς προκειμένου να βρίσκεται στην επικαιρότητα, η αγωνία του να μεταπηδήσει στην κεντρική πολιτική σκηνή και να ολοκληρώσει το εδώ και χρόνια ΄΄μετέωρο βήμα΄΄ της δήθεν πολιτικής του καριέρας καθώς και η ανασφάλεια του ,οδηγούν το Δήμο μας σε σκοτεινές ατραπούς.

Εκείνος πήγε χωρίς προτάσεις για το Δήμο στο αναπτυξιακό συνέδριο της Λάρισας. Εκείνος προσπάθησε να καπηλευτεί τις ενέργειες όλων. Ο Περιφερειάρχης κ Αγοραστός και ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Αλεξάκος βγάλανε ανακοινώσεις για το έργο ,μήπως είναι και αυτοί ΣΥΡΙΖΑ και ανέλαβαν εργολαβικά τη στήριξη του κυβερνητικού έργου;

Άκυρη η προσπάθεια του να ταυτίσει την Ενωτική Πρωτοβουλία με το κυβερνών κόμμα. Μέλημα μας είναι το καλό του Δήμου μας κι όχι των κομμάτων. Η επικεφαλής του συνδυασμού ,όσο και όλα τα μέλη δεν είμαστε επαγγελματίες πολιτικοί. Εργαζόμαστε, όπως οι περισσότεροι Έλληνες και πληρώνουμε φόρους , για να καταβάλλεται ο μισθός του Δημάρχου κάθε μήνα τα τελευταία είκοσι χρόνια , να απολαμβάνει τις ανέσεις των τεσσάρων υπηρεσιακών αυτοκινήτων και άλλες πολλές !!

Ένα είναι σίγουρο ,η χώρα και ο τόπος μας πρέπει να απαλλαχθούν σύντομα από τέτοιου είδους κατ’ επάγγελμα πολιτικούς .

Ενωτική Πρωτοβουλία Δήμου Μουζακίου

e-max.it: your social media marketing partner

amarantes eshop