Οι ΜΚΟ «εισβάλουν» στα σχολεία...

ΑΡΘΡΑ
Typography

Πριν λίγες μέρες στα παιδιά του 8ου Δημοτικού σχολείου Καρδίτσας δόθηκε ένα χαρτάκι (της εικόνας του post) που ζητούσε από τους γονείς να επιτρέψουν ή όχι στα παιδιά τους να συμμετάσχουν σε κάποια εκδήλωση.

Μάλιστα τους είπανε ότι θα είναι κάτι σαν κινηματογράφος, κάτι πολύ ωραίο και εμένα τα παιδιά, μου το μετέφεραν με ενθουσιασμό.
Όταν διάβασα το χαρτάκι αμέσως κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά, ότι δεν είναι τα πράγματα όπως μου τα περιέγραψαν αλλά κάποιο μεγάλο λάκκο έχει η φάβα... Καταρχήν είδα ότι η συμμετοχή είναι 2€ ανά παιδί και αμέσως μετά πρόσεξα ότι αυτό θα γίνει στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου.
Άρχισα να μπαίνω αμέσως στο νόημα και διαβάζοντας τα θέματα κατάλαβα ακριβώς περί τίνος πρόκειται.
Αυτοί λοιπόν θα "μάθουν" στα παιδάκια της Α και Β "...πως να αγαπάνε τον άνθρωπο..."
Δηλαδή, εμείς οι γονείς αλλά και οι δάσκαλοι δεν κάνουμε τίποτα, εμείς μαθαίνουμε στα παιδιά μας κάτι άλλο και θα έρθουν αυτοί μέσα σε δύο ώρες να το μάθουν στα παιδιά μας... ΒΡΕ ΑΙΝΤΕ ΑΠΟ ΔΩ...
Τα παιδιά της Γ και Δ θα μάθουν για τα "...άγρια ζώα της Ελλάδας..." ένας Θεός ξέρει τι θα τους πούνε...
Τα παιδιά της Ε και ΣΤ θα μάθουν ότι "...η Γη ανήκει σε όλα τα παιδιά του κόσμου και λέμε όχι στο ρατσισμό..."
Ωραία θέματα, φτου μη σας ματιάσω... Με το πρόσχημα του ρατσισμού, αυτής της πολυπιπιλισμένης άνοστης καραμέλας θα παραμυθιάσουν τα παιδάκια με τα γνωστά "αλληλέγγυα επιχειρήματα". Κάνουν τα πάντα να στρώσουν την κατάσταση, να προετοιμάσουν το έδαφος για την μεθοδευμένη συνύπαρξη με του "βαπτιζομένους πρόσφυγες"...
Φυσικά επέστρεψα τα χαρτάκια με ΑΡΝΗΣΗ και ελπίζω και άλλοι γονείς να έπραξαν το ίδιο ή να κάνουν έστω και τώρα αναίρεση της συγκατάθεσης. Πως υπογράψατε ΝΑΙ χωρίς να ξέρετε καν περί τίνος πρόκειται; το χαρτάκι δεν είχε καμιά άλλη πληροφορία για την εκδήλωση και από ποιους θα γίνει.
Πέραν αυτών που θα πουν στα ανύποπτα παιδάκια, οι ΜΚΟτες θα πάνε στο σχολείο που έχει πάνω από 300 παιδιά και θα πάρουν για πλάκα 600; άντε 500 ευρώ...!!!
Και αυτές οι επισκέψεις εγκρίθηκαν παρακαλώ από τον σύλλογο διδασκόντων; ...κύριοι δάσκαλοι των παιδιών μας, τι εγκρίνατε, καταλάβατε; ή είπατε ΝΑΙ σε όλα παραδειγματιζόμενοι από τους βουλευτάδες μας που λένε ΝΑΙ σε όλα για να παραμείνουν λίγο ακόμη στην καρέκλα της εξουσίας...

Ηλίας Βασιλάκης

e-max.it: your social media marketing partner

amarantes eshop