ΔΙΑΦΟΡΑ
Typography

Η Ένωση Ταεκβοντό Β.Ελλάδος προκηρύσσει το 30 προκριματικό πρωτάθλημα Ταεκβοντό σε όλες τις κατηγορίες γεν. 2006 και πάνω και γεν. 2006-2013 σε όλες τις κατηγορείς πρέπει να είναι από 4 κουπ και άνω.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Κλειστό Γυμναστήριο στη Θεσσαλονίκη στις 17 και 18 Δεκεμβρίου 2022 στο Αθλητικό Κέντρο Ωραιοκάστρου “Κονταξοπούλειο”.

Ο Αθλητικός Αγωνιστικός Σύλλογος Ταεκβοντό Καρδίτσας Αναγνωρισμένο Σωματείο από το 1989 ως σήμερα από την Γεν. Γραμμ. Αθλητισμού και καλλιεργεί επίσημα
το άθλημα με ειδική άδεια και φίλαθλη ιδιότητα. Οι αθλητές -τριε του θα δώσουν ακόμη μια δυναμική παρουσία στο πρωτάθλημα της Β. Ελλάδος.

Στην Θεσσαλονίκη θα συμμετάσχουν οι : *ΤΣΙΑΝΑΒΑ ΜΑΡΙΑ, ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ , ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ , ΣΤΑΒΑΡΑΣ ΣΤΕΛΙΟΣ , ΜΗΤΡΟΛΙΑ ΜΑΡΙΑ, ΓΙΟΒΑΝΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ,
ΚΑΣΚΑΒΕΛΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ, ΧΑΪΔΑ ΔΗΜΗΤΡΑ,ΓΙΩΤΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΑ, ΜΑΓΚΑΣ ΚΛΕΑΝΘΗΣ,ΠΑΠΠΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ & ΒΛΑΧΟΜΗΤΡΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑΝΝΑ .*

Ο προπονητής του συλλόγου κ. *Κουκουλέτσος Βάϊος *θα συνοδεύσει και θα κοτσάρει τους παραπάνω αθλητές -τριες στο και τις δυο μέρες .

Το Δ.Σ του Αθλητικού Αγωνιστικού Συλλόγου Ταεκβοντό Καρδίτσας εύχεται καλή επιτυχία σε όλη την αγωνιστική ομάδα και στον προπονητή τους στο 3ο προκριματικό Πρωτάθλημα στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.

koukouletsos v

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

mbgif2

 

  

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->