ΔΙΑΦΟΡΑ
Typography

Με τεράστια επιτυχία στέφθηκε η παρουσία των αθλητών του Ποδηλατικού Ομίλου Καρδίτσας Μπαξεβάνου Αλέξανδρου, Αραμπατζή Δημήτρη και Τζαβέλλα Αθανάσιου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μαστερς ποδηλασίας δρόμου που διεξήχθη στα Μέθανα στις 24/25-09-2022, αποδεικτύοντας ότι ο όμιλός μας βάσει επιτυχίων συγκαταλέγεται στις κορυφαίες ομάδες μαστερς της χώρας μας.

Στο αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης ο Μπαξεβάνος Αλέξης κατέκτησε το Ασημένιο μετάλλιο κατηγορία ΑΒ, ο Τζαβέλλας Αθανάσιος το Χάλκινο μετάλλιο κατηγορία ΓΔ και ο Αραμπατζής Δημήτρης την έκτη θέση κατηγορία ΑΒ.

pok arabatzis1

pok arabatzis1

pok arabatzis1

Την επόμενη ημέρα διεξήχθη το αγώνισμα της αντοχής. Μετά από ένα δυνατό αγώνα ο Δημήτρης Αραμπατζής κατέκτησε το Χάλκινο μετάλλιο, ο Τζαβέλλας Αθανάσιος την 9η θέση και ο Μπαξεβάνος Αλέξης μετά από τραυματισμό δεν κατάφερε να τερματίσει.

Το ΔΣ του ομίλου ευχαριστεί θερμά τους παραπάνω αθλητές για τη συμμετοχή τους και για τα αποτελέσματά τους. Για το όμιλό μας αποτελείτε παράδειγμα προς μίμηση για το ήθος και την αγωνιστικότητα σας. Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΔΙΠΛΑ!!!! Θερμές ευχαριστίες στους χορηγούς μας και στους προπονητές.

Μέ τιμή

Τό Δ.Σ. τού Ποδηλατικού Ομίλου Καρδίτσας

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

mbgif2

 

  

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->