ΔΙΑΦΟΡΑ
Typography

Στο Εργαστήριο Εμβιομηχανικής και Εργονομίας του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στα Τρίκαλα βρέθηκαν την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου οι άλτες του Φωκιανού Καρδίτσας προκειμένου να πραγματοποιήσουν εργαστηριακές μετρήσεις κάθετων αλμάτων.


Ο υπεύθυνος του εργαστηρίου Γιάννης Γιάκας, καθηγητής Νέων Τεχνολογιών στην Ανάλυση της Κίνησης και το προσωπικό του εργαστηρίου υποδέχτηκαν τους νεαρούς αθλητές μας με ενθουσιασμό.


Η χρήση της πληροφορικής και των νέων τεχνολογιών αποτελεί μονόδρομο στην εξέλιξη των αθλητών που προσβλέπουν σε υψηλές επιδόσεις. Η προπόνηση στην εποχή μας δεν μπορεί να στηρίζεται αποκλειστικά σε συμβατικές μεθόδους διδασκαλίας της κίνησης χωρίς να υπάρχει έλεγχος της απόδοσης της, σε κάθε φάση των περιόδων προετοιμασίας.


Στις εργαστηριακές μετρήσεις που θα επαναληφθούν προκειμένου να υπάρχουν συμπεράσματα σχετικά με την απόδοση της προπόνησης τους, συμμετείχαν οι κορυφαίοι άλτες του ύψους του Φωκιανού στην κατηγορία Κ18 – Μαριάνθη Πολύζου (3η καλύτερη επίδοση στην Ελλάδα στην ηλικία της με 1.65μ και 7η στο Πανελλήνιο Κ18 Βόλος 10-07-2021) και Αποστόλης Κουτσιόγκουλος (3η καλύτερη επίδοση στην Ελλάδα στην ηλικία του με 1.89μ – 6ος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20 Θεσσαλονίκη 04/7/2021).


Επίσης συμμετείχε η Πανελληνιονίκης της κατηγορίας Κ16 Ελένη Γαλαγάλα (1η με επίδοση 1.50μ Θεσσαλονίκη - 26-27 Ιουνίου 2021 και η Γεωργία Ράικου με συμμετοχή σε πανελλήνια και διασυλλογικά πρωταθλήματα.


Το δ.σ του Φωκιανού ευχαριστεί θερμά τον υπεύθυνο του εργαστηρίου Γιάννη Γιάκα καθώς και το προσωπικό του για την συνεργασία τους με το σωματείο μας.


Τους αθλητές συνόδευσε ο προπονητής κάθετων αλμάτων του Φωκιανού Γούσιας Νίκος.

tefaa fokianos1

tefaa fokianos1

tefaa fokianos1

tefaa fokianos1

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

mbgif2

 

  

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->