ΔΙΑΦΟΡΑ
Typography

Η χρονιά που διανύουμε ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητική για το σωματείο μας ιδιαίτερα όσον αφορά το αγώνισμα του άλματος σε ύψος, το οποίο έχει μια ιδιαίτερη παράδοση στην Καρδίτσα.

 

Οι αθλητές μας από τις μικρές ηλικίες έως και τις μεγαλύτερες έδειξαν ότι θα βρεθούν σε υψηλές θέσεις στο μέλλον επιβεβαιώνοντας την καλή τους αγωνιστική κατάσταση και την συστηματική δουλειά που γίνεται στο σωματείο μας. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα των τριών μεταλλίων στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παγκορασίδων στο οποίο οι μικρές μας αθλήτριες κατέκτησαν την πρώτη δεύτερη και τρίτη θέση – Ελένη Γαλαγάλα 1η 1.50μ, Παπαβασιλείου Κασιαννή 2η 1.50μ και Κυριακή Σαλή 3η 1.45μ (Θεσσαλονίκη 26-27 Ιουνίου 2021).

Στην λίστα με τους καλύτερους 

Πολύζου Μαριάνθη

ypsos fokianos2

Η άλτρια μας Πολύζου Μαριάνθη που αγωνίστηκε για πρώτη χρονιά στην κατηγορία κορασίδων είναι στην 10η θέση στη λίστα με τις καλύτερες αθλήτριες με επίδοση 1.65μ (Πανελλήνιοι Κ18 10/07/21 Βόλος- 7η) ενώ για την χρονολογία γέννησης της έχει την 3η καλύτερη επίδοση στην Ελλάδα.

Κουτσιόγκουλος Αποστόλης

ypsos fokianos3

Ο άλτης μας Κουτσιόγκουλος Αποστόλης που και αυτός αγωνίστηκε για πρώτη χρονιά στην κατηγορία παίδων βρίσκεται στην 7η θέση στη λίστα με τους καλύτερους αθλητές με επίδοση 1.89μ (Πανελλήνιοι Κ20 04/07/21 Θεσσαλονίκη – 6ος) ενώ για την χρονολογία γέννησης του έχει την 3η καλύτερη επίδοση στην Ελλάδα.

Παπαβασιλείου Κασσιανή

ypsos fokianos4

Η νεαρή μας άλτρια Παπαβασιλείου Κασσιανή με επίδοση 1.52μ (Αγώνες *ΝΙΚΗ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ* Λαμία 17/7/21 – 2η) βρίσκεται στην 9η θέση στην κατηγορία Παγκορασίδων ενώ στην χρονολογία γέννησης της έχει την 7η καλύτερη επίδοση στην Ελλάδα μέχρι στιγμής.

Το σωματείο μας λειτουργεί σχολή αλτών για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στους προπονητές του Φωκιανού.

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

mbgif2

 

  

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->