ΔΙΑΦΟΡΑ
Typography

Ο προπονητής του σωματείου μας Θανάσης Δεληγιάννης δίνει άλλη μια φορά το παρόν σε ολυμπιακούς αγώνες αυτή τη φορά στο Τόκιο και αποτελεί μέλος της ολυμπιακής αποστολής που βρίσκεται ήδη στην πόλη Μισάτο της Ιαπωνίας μαζί με την υπόλοιπη αποστολή του στίβου.


Θα συνοδεύσει την Πένυ Τσινοπούλου που προκρίθηκε στους Ολυμπιακούς αγώνες κατεβάζοντας το χρόνο της ατομικής της επίδοσης κατά 10 περίπου λεπτά.
Είναι η δεύτερη συνεχόμενη ολυμπιάδα που θα πάρει μέρος μετά από αυτή της Βραζιλίας στην οποία συμμετείχε κοουτσάροντας την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη.
Ο Θανάσης Δεληγιάννης είναι ομοσπονδιακός προπονητής βάδην. Τρεις αθλητές που ξεκίνησαν μαζί του μέχρι στιγμής έχουν πάρει μέρος σε ολυμπιακούς αγώνες και οι τρείς με καταγωγή από την πόλη μας. Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ Πένυ Τσινοπούλου και Αντιγόνη Ντρισμπιώτη έκαναν τα πρώτα βήματα και καταξιωθηκαν σαν αθλητές με συμμετοχές σε παγκόσμιους αγώνες με τον προπονητή μας. Το βάδην έχει ιστορία στην Ελλάδα που ξεκίνησε από την Καρδίτσα και συγκεκριμένα από το σωματείο μας.
Τέσσερις αθλητές στίβου συμμετέχουν στους Ολυμπιακούς αγώνες με καταγωγή από Καρδίτσα, οι τρείς στο βάδην και ένας στο άλμα τριπλούν ο Δημήτρης Τσάμης που προπονείται στην Αθήνα. Ευχόμαστε σε όλους τους αθλητές που εκπροσωπούν τη χώρα μας καλή επιτυχία.

e-max.it: your social media marketing partner

vasilakos sxoleia2

ix7

mbgif2

 

  

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->