Θα έχει και αυτό το ματς …γκολ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Typography

ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο «ΓΕΡΜΑΝΟΣ»


Δευτέρα σήμερα και υπάρχουν παιχνίδια. Όχι από τα μεγάλα Ευρωπαικά Πρωταθλήματα που τελειώνουν σιγά- σιγά αλλά, έχουν και αυτά το ενδιαφέρον τους. Ο αγώνας διαβάθμισης της Μπουντεσλίγκα θα έχει και πάλι, γκολ.

1482. ΣΤΑΜΠΑΕΚ – ΟΝΤ ΓΚΡΕΝΛΑΝΤ
Πόσο εύκολο είναι να « αναλυθεί» το Πρωτάθλημα Νορβηγίας; Και σε αυτή την κατηγορία; Όπως και να έχουν τα πράγματα, οι ισορροπίες φαίνονται σε αυτό το ματς που μάλλον δύσκολα θα ξεφύγει από την ισοπαλία.
ΠΡΟΤΑΣΗ Χ

1485. ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ – ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ
Δεν πείθει καθόλου στο ξεκίνημα της η ιστορική ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ ούτε καν στην έδρα της. Πόσο μάλλον εκτός. Σήμερα «δοκιμάζεται» κόντρα σε έναν αξιόλογο αντίπαλο και πολύ δύσκολα θα πάρει κάτι.
ΠΡΟΤΑΣΗ 1

1487. ΧΟΛΣΤΑΙΝ ΚΙΕΛ – ΒΟΛΣΦΜΠΟΥΡΓΚ
Μπορεί στο πρώτο ματς της Παρασκευής η ΧΟΛΣΤΑΙΝ ΚΙΕΛ να έχασε με 3-1, ωστόσο δημιούργησε πάρα πολλές ευκαιρίες και έδειξε ότι μπορεί να προβληματίσει την αργή άμυνα των «λύκων». Θα έχει και αυτό το ματς πολλά γκολ.
ΠΡΟΤΑΣΗ 4-6 ΓΚΟΛ

1492. ΛΟΥΓΚΟ – ΟΥΕΣΚΑ
Η πρωταγωνιστική πορεία της ΟΥΕΣΚΑ θα συνεχιστεί. Δεν μπορεί να την σταματήσει η ΛΟΥΓΚΟ. Που μπορεί να έχει μία συμπαθητική ομάδα αλλά, μέχρι εκεί. Να μπορεί να αντιμετωπίζει αντιπάλους στα μέτρα της.
ΠΡΟΤΑΣΗ 2

e-max.it: your social media marketing partner

amarantes eshop