ΒΟΛΕΥ
Typography

Αντίστροφα για την έναρξη της προετοιμασίας του μετρά το γυναικείο τμήμα του ΣΠΑΚ.

Η ομάδα της Καρδίτσας, μετά την κατάληψη της 3ης θέσης στην περυσινή Β' Εθνική και τη συμμετοχή της στο Final-4 του κυπέλλου ΕΣΠΕΚΕΛ φιλοδοξεί να διατηρήσει και φέτος υψηλούς στόχους, σημειώνοντας τα τελευταία χρόνια προοδευτική πορεία.

Η οργάνωση του έμψυχου υλικού από τον προπονητή Σάκη Αλεξίου και το συνεργάτη του, Κώστα Γιαννουσά σε συνεργασία με τη διοίκηση κύλησε ιδανικά, αφού η συντριπτική πλειοψηφία των αθλητριών που οδήγησαν την ομάδα μια ανάσα από τον τίτλο και τη διεκδίκηση της ανόδου στην Α2, παρέμειναν στο ενεργητικό της, ενώ οι τέσσερις μεταγραφικές προσθήκες (Παπαγιώργου, Κάρμου, Καραβάνα, Καπέλου) έρχονται να προσδώσουν πλουραλισμό και αναβάθμιση.

Το ρόστερ μοιάζει να έχει κλείσει -εκτός κι αν παρουσιαστεί κάτι εξαιρετικό στην περιοχή τις επόμενες ημέρες- ενώ το κύριο μέλημα πλέον είναι η ενσωμάτωση των νέων αθλητριών και η απόκτηση χημείας, μιας και οι υπάρχουσες μονάδες είναι σίγουρα ποιοτικές.

Έτσι λοιπόν ο ΣΠΑΚ ξεκινά το χτίσιμο της νέας ομάδας ορίζοντας την έναρξη του βασικού σταδίου προετοιμασίας του για τη Δευτέρα 29 Αυγούστου. Όπως είναι φυσικό, τις αθλήτριες περιμένει πολλή δουλειά και ο Σάκης Αλεξίου έχει πλήρη επίγνωση των δυσκολιών του επερχόμενου πρωταθλήματος αλλά και του τι χρειάζεται για να αποκτήσει η ομάδα συγκεκριμένη αγωνιστική ταυτότητα.

Όπως είναι φυσικό, στις τάξεις της ομάδας επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία ενόψει της νέας σεζόν, αλλά οι τόνοι παραμένουν χαμηλοί και όπως τονίζεται, η δουλειά και συνέπεια μέσα στη χρονιά είναι τα ζητούμενα που θα καθορίσουν και τους στόχους. Όλα αυτά ξεκινούν από την προετοιμασία και είναι βέβαιο ότι η οργάνωση και η προσπάθεια του Συλλόγου σε ό,τι αφορά το γυναικείο τμήμα είναι από τις πλέον σοβαρές και φιλόδοξες των τελευταίων ετών.

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

mbgif2

 

  

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->