ΒΟΛΕΥ
Typography

Τη διάθεσή του να διατηρήσει την ομοιογένεια αλλά και το δείκτη ποιότητας στο ρόστερ του έδειξε ο ΣΠΑΚ, προχωρώντας στην ανανέωση της συνεργασίας με τις Χριστιάνα Λάιου και Κωνσταντίνα Βουλγαράκη.

Οι δύο αθλήτριες εντάχθηκαν πέρυσι στο δυναμικό της ομάδας και συνέβαλαν τα μέγιστα ώστε αυτή να αλλάξει επίπεδο και να διεκδικεί επάξια την είσοδο στα μπαράζ που οδηγούν στην Α2.

Έτσι, από τη στιγμή που ο Σάκης Αλεξίου και οι δύο παίκτριες είναι ικανοποιημένοι από τη συνεργασία τους, η παραμονή τους στην ομάδα προσδίδει εμπειρία και αξιοπιστία σε δύο καίριες θέσεις.

Η Χριστιάννα Λάιου είναι 25 ετών και αγωνίζεται ως πασαδόρος. Η έμπειρη αθλήτρια αγωνιζόταν πριν από τον ΣΠΑΚ στο γειτονικό Ασκληπιό Τρικάλων με συνεχόμενες παρουσίες στην Α2 Γυναικών, ενώ παράλληλα εκπλήρωσε τις σπουδές της στο ΤΕΦΑΑ. Προηγουμένως, η Αθηναία αθλήτρια αγωνιζόταν στον Γ.Σ. Γλυκών Νερών και ξεκίνησε την καριέρα της στον ΑΟ Παλλήνης, ενώ αναμένεται να προσφέρει πολύτιμες λύσεις στην τελική πάσα και την οργάνωση παιχνιδιού των Καρδιτσιωτών.

Η Κωνσταντίνα Βουλγαράκη είναι 26 ετών και αγωνίζεται ως ακραία. Η ύψους 1,72μ. αθλήτρια προέρχεται επίσης από τον Ασκληπιό Τρικάλων όπου μέτρησε διαδοχικές σεζόν στην Α2 και από πέρυσι εντάχθηκε στο δυναμικό του ΣΠΑΚ. Η Τρικαλινή αθλήτρια θα δώσει και φέτος ποιότητα και δυναμισμό στο επιθετικό κομμάτι της ομάδας. 

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

mbgif2

 

  

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->