ΒΟΛΕΥ
Typography

Μια πολύ σημαντική διαδικασία στο χώρο της Ελληνικής πετοσφαίρισης εξελίσσεται αυτέςτις ημέρες στο Μουζάκι.


Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 2/4 τέθηκε σε εφαρμογή το φετινό πρόγραμμα καταγραφής και ανίχνευσης ταλέντων, αθλητριών δηλαδή, οι οποίες θα στελεχώσουν την νέα Εθνική ομάδα βόλεϊ παγκορασίδων, σε συνέχεια της πρώτης επιλογής κοριτσιών που ξεκίνησε την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο.

voley pagorasides1

voley pagorasides1
Συγκεντρώθηκαν συνολικά 53 κορίτσια από σωματεία και συλλόγους όλης της χώρας στο Κέντρο Περιβαλλοντικής ΕκπαίδευσηςΜουζακίου, όπου έγινε σωματομετρική και εργομετρική καταγραφή και πλέον γίνονται καθημερινά προπονήσεις και αξιολογήσεις στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης μέχρι την Πρωτομαγιά.
Στόχος είναι να δημιουργηθούν αθλήτριες υψηλών προδιαγραφών που σε λίγα χρόνια θα στελεχώσουν την Εθνική ομάδα γυναικών βόλεϊ.
Να σημειωθεί ότι οι αθλήτριες και οι ομοσπονδιακοί προπονητές φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις της Μαθητικής Εστίας με μέριμνα της Δημοτικής αρχής, στα πλαίσια του μνημονίου συνεργασίας που είχε υπογραφεί πριν δυο χρόνια μεταξύ του Δήμου Μουζακίου και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης.
Στην αναφερόμενη διαδικασία προεπιλογής συμμετέχουν οι προπονητές: κ. Κώστας Γκούντας, κ. Ανέστης Γιαννακόπουλος, κ. Χριστίνα Πεταλά,κ. Ευθύμης Γούλας, κ. Μαρίνος Κουτσογιάννης, κ. Σωκράτης Τζουμάκας, κ. Όλγα Χατζηδημητρίου, ενώ το παρών έδωσε και ο Εκτελεστικός Διευθυντής της Ομοσπονδίας κ. Περικλής Μπακοδήμος.
Τις προπονήσεις παρακολούθησαν οι αντιδήμαρχοι κ. Λίνα Αγγελάκη και κ. Γιώργος Παπακώστας, οι οποίοι μετέφεραν στο τιμ της Εθνικής μας τους χαιρετισμούς του Δημάρχου Δ. Μουζακίου κ. Θεοφάνη Στάθη και τη βούλησή του να προσφέρει ο Δήμος όποια βοήθεια χρειάζονται όπως έγινε πολλές φορές στο παρελθόν, στη διάρκεια αθλητικών δράσεων και συναντήσεων που έγιναν στο Μουζάκι.

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

mbgif2

 

  

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->