ΒΟΛΕΥ
Typography

Μετά την απόλυτη επιτυχία με την οποία στέφθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βόλεϊ Κοριτσιών Κ18 την Τρίτη 10/08, άλλη μια μεγάλη αθλητική διοργάνωση, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βόλεϊ Κοριτσιών Κ20 θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 13/08, στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Μουζακίου.


Το εν λόγω αθλητικό γεγονός γίνεται για πρώτη φορά στον Δήμο Μουζακίου, ο οποίος σε συνεργασία με το Ν.Π.Δ.Δ Αθλητισμός – Πολιτισμός – Νεότητα, φρόντισαν για την ομαλή και άρτια διεξαγωγή του Πρωταθλήματος.
Σύμφωνα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο Αγώνων Πετοσφαίρισης, στο Δημοτικό κλειστό γυμναστήριο Μουζακίου, θα διεξαχθούνοι αγώνες της Τελικής Φάσης της Β' Φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κοριτσιών Κ20.
Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:

Παρασκευή 13/08, ώρα 19.00 ΠΑΟΚ - ΑΟ Μαρκόπουλου
Μεγάλος Τελικός (θέσεις 1-2)
Παρασκευή 13/08, ώρα 16.00 ΑΠΣ Αίας - ΣΦΑΜ Φοίβος
ΜικρόςΤελικός (θέσεις 3-4)
Σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο της ΕΟΠΕ - με στόχο την μέγιστη δυνατή προστασία της ατομικής και δημόσιας υγείας από τον κορωνοιό - κατά την είσοδο οι φίλαθλοι που θέλουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα θα πρέπει να επιδεικνύουν self test γραμμένο. Για τους εμβολιασμένους και τους νοσήσαντες η είσοδος είναι ελεύθερη.

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

mbgif2

 

  

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->