ΜΠΑΣΚΕΤ
Typography

Οργανωνόμαστε, μεγαλώνουμε και ετοιμάζουμε τη νέα χρονιά με προσήλωση και Σεβασμό στην βαριά φανέλα που κουβαλάμε ως Ομάδα.Γινόμαστε περισσότεροι
Στο μπάσκετ της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ υπάρχει οργανωτική επιτροπή αλλά και ομάδες εργασίας σε κάθε τμήμα. Οι επιτυχίες της ομάδας μας, αλλά και η δίψα για να κάνουμε το όνομα της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ μεγαλύτερο και γνωστότερο, μας βάζει και σε νέους δρόμους. Τους δρόμους της στελέχωσης των τμημάτων με νέους ανθρώπους γεμάτους δίψα για να βοηθήσουν και να φέρουν νέες ιδέες.

Νέες ανακοινώσεις
Μετά τις ανακοινώσεις στην στελέχωση των Τμημάτων υποδομής με τον: κ. Αλέξανδρο Κυριάκη (Τεχνικός Διευθυντής & Υπεύθυνος Ακαδημιών), τους Προπονητές Ακαδημιών Βάνα Μερισιώτη & Βασίλη Κρομμύδα, την στελέχωση του Αντρικού Τμήματος με τους: Κωνσταντίνο Τσέλιο (team Manager) και Κώστα Νότο (Γενικός Αρχηγός) ήρθε η σειρά να ανακοινώνουμε σιγά σιγά και τα νέοι μέλη στη διοίκηση της ομάδας  μας. Δύο νέα πρόσωπα έρχονται με τον Θωμά Παπαντώνη να είναι το πρώτο.

Στόχος μας είναι να υπάρχουν πολλές Ιδέες που να μπορούμε να τις κάνουμε πράξη μέσα από συλλογική εργασία των ανθρώπων μας. Στόχος είναι αυτές οι ιδέες να κάνουν την ομάδα μας μεγαλύτερη και ισχυρότερη. 

Η πόρτα της ομάδας μας είναι ανοιχτή σε όποιον έχει όρεξη, διάθεση και αγαπάει την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ όπως τόσες χιλιάδες φίλοι που την ακολουθούνε τόσα χρόνια.

e-max.it: your social media marketing partner

synetairistiki baner1

ix7

mbgif2

 

  

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->