ΜΠΑΣΚΕΤ
Typography

Συνεχίζεται η διάθεση των καρτών διαρκείας για τη νέα περίοδο από την Αναγέννηση BC, που απευθύνονται στους φιλάθλους της ομάδας, προκειμένου να τη στηρίξουν και παράλληλα, να ζήσουν μαζί της το φετινό συναρπαστικό ταξίδι στην Γ' Εθνική κατηγορία.

Οι κάρτες διαρκείας, διατίθενται από τα μέλη της διοίκησης της Αναγέννησης, με τα οποία μπορείτε να επικοινωνήσετε. Για όσους επιθυμούν περισσότερες πληροφορίες μπορούν να στέλνουν μήνυμα στη σελίδα της Αναγέννησης BC στο facebook (https://www.facebook.com/www.asa1904.gr/).

Ένα συναρπαστικό, ανταγωνιστικό και γεμάτο συγκινήσεις πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, περιμένει το φίλαθλο κόσμο της ΑΣΑ τη νέα περίοδο με ακόμη μεγαλύτερες συγκινήσεις, φιλοδοξίες και μοναδικές στιγμές.

Σ’ αυτή την πορεία της ομάδας της Καρδίτσας όπου η ομάδα μπάσκετ διατηρεί το Σύλλογο στις εθνικές κατηγορίες με τουλάχιστον ένα τμήμα του διαχρονικά, ο καλύτερος της «συμπαίκτης» είναι χωρίς αμφιβολία, ο φίλαθλος κόσμος της περιοχής μας. Το κλειστό της πόλης αναμένεται να γίνει μια από τις πιο «θερμές» έδρες του πρωταθλήματος, με τη στήριξη, τον παλμό και τη συμπαράσταση των φιλάθλων να αποτελούν τη μεγάλη δύναμη της Αναγέννησης.

 

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

mbgif2

 

  

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->