ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Typography

Ο Άρης Αγίας Παρασκευής «φωνάζει» για τη διαιτησία του παιχνιδιού κόντρα στον ΑΟ Ζαϊμίου με τους ανθρώπους της ομάδας να αποφασίζουν να αποχωρήσουν από τον αγωνιστικό χώρο στο 74’ λεπτό.

Ηταν η στιγμή που οι φιλοξενούμενοι του Ζαϊμίου έκαναν το 1-2 μέσα σε θύελλα διαμαρτυριών καθώς όπως υποστηρίζει η ομάδα του Αρη υπήρξε καραμπινάτο οφσάιντ.

Μάλιστα η Διοίκηση του Αρη ανέβασε στα social media του Συλλόγου και σχετική ανακοίνωση:

Στο τελευταίο μας παιχνίδι με την ομάδα του ΑΟ Ζαϊμίου γίναμε μάρτυρες ακόμη μιας σφαγιαστικής διαιτησίας εις βάρος του Άρη Αγίας Παρασκευής, που μας οδήγησε για πρώτη φορά στην ιστορία του Συλλόγου μας να αποχωρήσουμε από το γήπεδο.

Στα σχεδόν 50 συναπτά χρόνια που έχουμε αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες της ΕΠΣΚ, υπήρξαν προφανώς πολλές στιγμές που έχουμε αδικηθεί. Ο αγώνας όμως της Κυριακής ξεπέρασε κάθε όριο.

Δεν μπορούμε να δεχτούμε ότι η ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος που συντελέστηκε ήταν απλώς "η κακια στιγμή". Υπήρξαν αποφάσεις όπως ο καταλογισμός τέρματος από ... τέσσερα μέτρα οφσάιντ που δείχνει και θράσος.

Αναλαμβάνουμε τις συνέπειες μιας τέτοιας απόφασης, προκειμένου να προστατευτούμε από την διαιτητική αυθαιρεσία του "έτσι θέλω", προσωποποιημένη στους πρωταγωνιστές του σημερινού ΑΙΣΧΟΥΣ.

Τέλος καλούμε τα αρμόδια όργανα να λειτουργήσουν ως θεματοφύλακες και να προστατεύσουν το άθλημα!

ΥΣ1: Είμαστε βέβαιοι οτι οι διαιτητές με απόδοση σαν τη σημερινή μπορούν να φτάσουν και ψηλότερα . Και το εννοούμε
ΥΣ2: Κανένα πρόβλημα με την ομάδα του Ζαϊμίου

Α.Ο Άρης Αγίας Παρασκευής

capture2

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

mbgif2

 

  

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->