ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Typography

Ώρα ντέρμπι για την Αναγέννηση η οποία το μεσημέρι του Σαββάτου στις 15:00 υποδέχεται τη Νίκη Βόλου στο AEL FC Arena, αφού στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας εκτελούνται έργα.

 Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ για τα εισιτήρια:

«Η ομάδα μας το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου(15:00) υποδέχεται τη Νίκη Βόλου στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2 Betsson, σε μία αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο AEL FC Arena λόγω των εργασιών που εκτελούνται στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας.

Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας θα ήθελε να ενημερώσει τους φιλάθλους της πως τα εισιτήρια θα διατίθενται μόνο μέσω προπώλησης από το Official Store του Συλλόγου (Πλατεία Ελευθερίας 5, Κεντρική Πλατεία) μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι του Σαββάτου. Τα εκδοτήρια του AEL FC Arena δε θα λειτουργήσουν, επομένως όσοι φίλαθλοι μας δεν είναι κάτοχοι καρτών διαρκείας και θέλουν να βρεθούν στο παιχνίδι, θα πρέπει να προμηθευτούν το εισιτήριο τους μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου.
Η τιμή του εισιτηρίου ανέρχεται στα 10€!

Με νέα ανακοίνωση θα υπάρξει ενημέρωση για την ημέρα έναρξης της προπώλησης των εισιτηρίων.
Το Σάββατο ομάδα και κόσμος γινόμαστε και πάλι «ένα», για να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε, για να συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε!

#ONE TEAM_ONE DREAM»

Η ανακοίνωση για την προπώληση αλλά και τα πούλμαν που θα ναυλώσει η ΠΑΕ:

«

Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας ενημερώνει τους φιλάθλους της πως για την αναμέτρηση του Σαββάτου 3 Δεκεμβρίου (15:00) με την Νίκη Βόλου στο AEL FC Arena η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινά το απόγευμα της Πέμπτης στις 18:00 έως 21:00 και θα συνεχισθεί την Παρασκευή (10:00 έως 21:00) αλλά και Σάββατο (9:00 έως 11:00).

Υπενθυμίζεται πως όσοι δεν είναι κάτοχοι καρτών διαρκείας θα πρέπει να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους από το Official Store του Συλλόγου (Πλατεία Ελευθερίας 5, Κεντρική Πλατεία), καθώς τα εκδοτήρια του AEL FC Arena θα παραμείνουν κλειστά.

Παράλληλα η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας θα ναυλώσει πούλμαν για τη δωρεάν και ασφαλή μετάβαση των φιλάθλων της στο γήπεδο. Η δήλωση συμμετοχών θα γίνεται επίσης αποκλειστικά και μόνο από το Official Store μας.»

 

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

mbgif2

 

  

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->