ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Typography

Με έκπληξη πληροφορούμαστε καθημερινά από τα ΜΜΕ ότι οι κατά τόπους ΕΠΣ, είναι αντίθετες με το μητρώο των σωματείων και γι’ αυτό προσφεύγουν(φιλικά σωματεία προς τις ΕΠΣ) στο διαιτητικό δικαστήριο για να επιτραπεί να ψηφίσουν τα μη εγγεγραμμένα σωματεία.


Επιτέλους βρέθηκε κάποιος υπουργός να νομοθετήσει ούτως ώστε τα σωματεία να γίνουν νόμιμα να αποκτήσουν οντότητα και να πάψει η ασυδοσία και η παρανομία ως προς την ύπαρξη σωματείων- σφραγίδων που μοναδικός σκοπός είναι η ψήφος στις εκλογές.
Τι ζητεί η ΓΓΑ? Τα σωματεία να προσκομίσουν ορισμένα δικαιολογητικά για να επισημοποιηθεί η νομιμότητα τους. Επειδή ασχολήθηκα με το θέμα, για την ομάδα του χωριού μου, αντικρούω τις φωνές που ακούγονται για δαιδαλώδεις και οικονομικά ασύμφορες διαδικασίες και τονίζω ότι είναι απλές κινήσεις και καθόλου οικονομικά επιβαρυντικές. Εάν οι διοικούντες ασχοληθούν, τα δικαιολογητικά συγκεντρώνονται σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα (ούτε καν δύο εργάσιμες ημέρες), τελειώνουν τις διαδικασίες το σωματείο είναι νομιμότατο και απολαμβάνει τα ευεργετήματα της πολιτείας.
Τους διοικούντες όμως τις ΕΠΣ τους βολεύει η σφραγίδα και μόνο αυτή και γι’ αυτό έχουν φαγωθεί να ανατρέψουν τον νόμο. Πληροφορούμαστε ότι μια ΕΠΣ( τυχαία) έχει λέει 80 σωματεία αλλά στη ΓΓΑ βρίσκονται εγγεγραμμένα 20, τα υπολοιπα 60 τι απέγιναν? Κάνουν αντίσταση κατά του κράτους η συμβαίνει κάτι άλλο? Μια παροιμία στη χώρα μας λέει ‘’ όποια νοικοκυρά δεν θέλει να ζυμώσει 10 ημέρες κοσκινίζει’’. Έτσι και με το μητρώο των σωματείων. Όποιοι δεν θέλουν την νομιμότητα βρίσκουν προφάσεις και τεχνάσματα για να επικρατήσει η παρανομία.
Κύριοι διοικούντες τις ΕΠΣ αφήστε τις αλχημείες και ασχοληθείτε με σοβαρότητα για ένα αγνό και καθαρό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο το oποιο έχετε υποβιβάσει πλήρως.
ΧΑΤΖΗΣ ΗΛΙΑΣ. ΠΡ. ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ S/L

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

mbgif2

 

  

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->