ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Typography

Την οργάνωση της σε όλα τα επίπεδα συνεχίζει η Αναγέννηση.

Όπως έχουμε τονίσει και σε προηγούμενα ρεπορτάζ άπαντες στον Σύλλογο δουλεύουν αδιάκοπα, ώστε όλα να ρυθμιστούν στην εντέλεια. Φυσικά για μια ομάδα που ήταν ερασιτεχνική και πρέπει να γίνει επαγγελματική, οι διαδικασίες που απαιτούνται είναι σαφώς περισσότερες. Για αυτό το λόγο δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη επίσημα κάποια μεταγραφή. Πρέπει πρώτα να ολοκληρωθούν κάποια διαδικαστικά ζητήματα και έπειτα θα ανακοινωθούν και οι πρώτες συμφωνίες με ποδοσφαιριστές.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός πάντως προχωρά με αμείωτους ρυθμούς. Ο προπονητής, Περικλής Αμανατίδης και ο τεχνικός διευθυντής, Παύλος Μυροφορίδης σε συνεργασία με τον πρόεδρο, Δημήτρη Παπαδημητρίου «χτενίζουν» την αγορά για να βρεθούν οι κατάλληλες επιλογές, που θα πλαισιώσουν το ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου. Δεν υπάρχει λόγος βιασύνης άλλωστε, αφού ήδη η σέντρα του πρωταθλήματος μετατέθηκε για τα τέλη Σεπτεμβρίου. Χωρίς βέβαια να είναι σίγουρο πως θα ξεκινήσει τότε. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας!

Από τις αρχές της περασμένης εβδομάδας έχει ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας ενόψει της νέας σεζόν. Μετά από σχεδόν δύο χρόνια οι φίλαθλοι των «κιτρινόμαυρων» θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν στις κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου της Καρδίτσας και να παρακολουθήσουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα. Δε χρειάζεται να αναφέρουμε τη σημασία που έχει για την επόμενη ημέρα της Αναγέννησης η στήριξη του κόσμου. Αυτός είναι η δύναμη της και με αυτόν στο πλευρό της μπορεί να πετύχει πολλά περισσότερα από όσα έχει πετύχει έως τώρα.

 

e-max.it: your social media marketing partner

vasilakos sxoleia2

ix7

mbgif2

 

  

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->