ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Typography

Με αφορμή τα δραματικά γεγονότα που έγιναν σχεδόν ταυτόχρονα στους ποδοσφαιρικούς αγώνες για το ευρωπαϊκό κύπελλο μεταξύ των ομάδων ΔΑΝΙΑ-ΦΙΛΑΝΔΙΑ ,αλλά και σε αγώνα βραζιλιάνικου πρωταθλήματος, όπου δύο ποδοσφαιριστέςκατέρρευσαν κατά την διάρκεια αυτών.

Σώθηκαν και οι δύο χάρη της άμεσης επέμβασης των ΓΙΑΤΡΩΝ και το ποδόσφαιρο δεν θρήνησε δύο θύματα με τις όποιες συνέπειες.

Για ακόμη μια φορά θέλω να κρούσω τον κώδωνα του κινδύνου (έχω απευθυνθεί και στις δικαστικές αρχές αλλά αγνοήθηκα λόγω του ΚΑΠ) και απευθυνόμενος προς τον νέο πρόεδρο της ΕΠΟ Κο θ Ζαγοράκη και τον πρόεδρο της υγειονομικής επιτροπής ΕΠΟ  ΚοΠαν. Καρρά, γνωρίζοντας την ευαισθησία που τους διακατέχει πάνω σε υγειονομικά θέματα και ειδικά στο πάσχων ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, να τους παρακαλέσω.

  1. Άμεση τροποποίηση του άρθρου 16 του ΚΑΠ
  2. Να μην αρχίζει ποδοσφαιρικός αγώνας άνευ ΓΙΑΤΡΟΥ.
  3. Να πάψουν να υπάρχουν διάφορα παραθυράκια, που σκαρφίστηκαν μερικοί, να γίνονται αγώνες (όλοι οι ερασιτεχνικοί σχεδόν) ΜΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ που απέκτησαν την ιδιότητα με σεμινάρια 2-3 ωρών δηλαδή κομπογιαννίτες. Ποιος μπορεί να φαντασθεί τι θα γινότανε εάν σε δύο τέτοια γεγονότα υπήρχαν αυτού του τύπου ΓΙΑΤΡΟΙ?
  4. Γιατρός και μόνον γιατρός στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα γιατίεκεί δεν υπάρχουν καιαπινιδωτές, αφού κάτι τέτοιο είναι αδύνατον.
  5. ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑΤΡΟΣ Κε ΠΑΝ. ΚΑΡΡΑ  ΣΤΟΥΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ. Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΗΣΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ. ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΗΝ

ΧΑΤΖΗΣ ΗΛΙΑΣ .ΠΡΩΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ S/L

e-max.it: your social media marketing partner

vasilakos sxoleia2

ix7

mbgif2

 

  

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->