ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Typography

Υπατο Βοιωτίας. Πιθανόν στην πλειοψηφία των αναγνωστών να είναι παντελώς άγνωστο.

Όμως αναμένεται να μας απασχολήσει ποδοσφαιρικά τη νέα χρονιά, καθώς θα είναι μια από τις ομάδες της Γ’ Εθνικής (ανέβηκε φέτος) που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν ο ΑΟ Σελλάνων, μια εκ των Δόξας Μητρόπολης ή Απ. Μακρυχωρίου και η Αναγέννηση Καρδίτσας αν δεν αλλάξει κάτι και δεν αποφύγει τον υποβιβασμό.
Για τις πρώτες πληροφορίες να σημειώσουμε ότι το Ύπατο είναι ένα μικρό χωριό του δήμου Θηβαίων του νομού Βοιωτίας. Βρίσκεται ανατολικά της Θήβας στις πλαγιές του ομώνυμου όρους (Υπάτιο όρος). Έχει πληθυσμό 438 κατοίκους, σύμφωνα με την Απογραφή του 2011.

ypato3
«Χωριό, που θα πέσει», μπορεί να πουν κάποιοι εύκολα. Κι όμως ο ΑΟ Υπάτου δεν έχει απλά στόχο την παραμονή αλλά ακόμη και την άνοδο!!!
Φυσικά όλες οι φιλοδοξίες απορρέουν από την πανίσχυρη διοίκηση. Με μεγάλο χορηγό την Ελληνική Εταιρεία Γρανιτών και διοικητικό ηγέτη των πρόεδρο της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ και αντιπρόεδρο της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ κ. Σταμάτη Παπασταμάτη, τα όνειρα φαίνεται να μην σταματούν στη Γ’ Εθνική. Η ομάδα διαθέτει όλες τις ανέσεις ακόμη και ιδιόκτητο λεωφορείο!
Στην αρχή του κειμένου γράφουμε ότι «αναμένεται να μας απασχολήσει». Και αυτό διότι υπάρχει η φημολογία από Βοιωτία μεριά –και μάλλον η επιθυμία- να μην αγωνιστεί στον 4ο όμιλο της Γ Εθνικής. ypato2Έναν ομολογουμένως από τους πλέον δύσκολους ομίλους με ιστορικές ομάδες. Επίσης και η έδρα που θα χρησιμοποιήσει είναι ένα ερώτημα. Μπορεί κάποιοι να θέλουν ως έδρα το χωριό, αλλά «παίζουν» δυνατά η Θήβα και το Σχηματάρι.
Σε κάθε περίπτωση αναμένεται να παρουσιάσει μια άκρως ανταγωνιστική ομάδα με μεταγραφές που ίσως κάνουν αίσθηση.

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

mbgif2

 

  

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->